Windows 10 Disk Temizleme Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Windows 10 Disk Temizleme Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-27 11:09:13
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Windows 10 üzerinden disk temizleme  nasıl yapılır sorunuza yanıt veriyoruz. Windows 10 üzerinde birçok işlevi barındıran bir işletim sistemidir. Bu işletim sisteminde birçok araç ve özellik bulunmaktadır. Bunlardan birisi "Disk Temizleme" aracıdır. Bu araç sayesinde çok kolay bir şekilde diskinizi temizleyebilirsiniz veya eski Windows dosyalarından kurtulabilirsiniz. Windows 10 Disk temizleme aracı ilk olarak Xp'de görülmüştü o günden bu yana hep aynı kaldı hiçbir değişiklik uygulanmadı.

Disk Temizleme Diske Zarar Veriyormu?

Endişelenmenize gerek yok bu işlem aynı diske dosya yazmak gibidir. Diske dosya yazarken bilgisayarınız nasıl bir tempoda çalışıyor ise diski temizlerken ise aynı bu şekilde çalışır.

Disk Temizleme Ne İşe Yarar? ( Detaylı)

Disk temizle ile seçtiğiniz tüm artıklar "eski dosyalar,app klasörleri,uygulama artıkları,sistem artıkları,boot artıkları," ve daha birçok temizlenecek alan mevcut. Bilgisayarınız temizlendiği takdirde önyükleme yaparken daha kolay şekilde ve hızlı biçimde açılış gerçekleşebilir. Bu sizin ürününüze göre de değişebilir.

Disk Temizleme Nasıl Yapılır?

 Disk temizleme yapmak istiyorsanız kolay bir şekilde araçlar kısmından yapabilirsiniz ancak daha kolayıda var. Öncelikle arama kısmına giriniz ve oradaki boşluğa disk temizleme yazınız daha sonra gelen uygulamaya basıp sistemdeki artıkları temizlemesini bekleyiniz. Ve silinecek olan klasörleri seçip temizleye basın.

 

 

 





PAYLAŞ