Windows 10 Android Cihaz Bağlanamama Sorunu Nasıl Çözülür - Haberler - indir.com

Windows 10 Android Cihaz Bağlanamama Sorunu Nasıl Çözülür

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 10:40:19
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Tahmin Edebiliyorum! Windows 10 Bir cihazınız var ve siz bu cihaza Android işletim sistemli telefonunuzu bağlayamıyorsunuz. Korkmayın her sorunun çözümü olduğu gibi bununda bir çözümü var. Android cihazlar diğer donanımlar gibi değildir. Diğer donanımlar kendi Driver paketi içinde gelir bu yüzden takıldığı zaman otomatik kurulum Vs ayarlar gerçekleşir. Ancak Android cihazların bazıları Driveri internet üzerinden yüklemenizi ister çoğuda eksik veya hatalı içeriktir. Siz bu sorunu gerçekten çözmek istiyorsanız bu yazımızı dikkatlice okumanız gerekmektedir.;

Telefonumu Taktım Her şey Tamam Ancak Sadece Yükleme Dosyası Çıkıyor?

Aslında buraya gelmiş olduğunuz için diğerlerine göre biraz daha şanslısınız demektir. Diğer aygıtlarda burası gelmediği için Driver'i internet üzerinden yüklemek zorunda kalacaklar. Bu ekranda yapmanız gereken iki şey var kurulum dosyasını açın ve dosyaları bilgisayarınıza yükleyin. Daha sonra ise bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin eğer olmaz ise aşağıdaki yönergeleri takip etmeye devam ediniz.

Telefonumu Hiç Algılamıyor Veya Driveri Kurmuş Olmama Rağmen Aynı Ekrana Çıkıyorum!

Bu esnada önce kablonuzu kontrol ediniz. Daha sonra ise Usb kablonuz'un orjinal olduğundan emin olunuz. Eğer bağlantı hatası bulamıyor iseniz lütfen bağlantı noktanızı değiştirin ve başka girişte deneyin. Bu adım tamam ancak Driveri kurmuş olduğuma rağmen aynı ekrana çıkıyorum diyorsanız öncelikle Usb'yi çıkartın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın daha sonra ise tekrar deneyin sorununuz halen daha çözülmediyse bilgisayarınız ile ilgili bir soun olamayabilir.





PAYLAŞ