Windows 10 21H1 yenilikleri nelerdir? - Haberler - indir.com

Windows 10 21H1 yenilikleri nelerdir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-22 09:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft, her sene bahar döneminde yeni bir büyük Windows 10 güncellemesi yayınlıyor. Bu güncellemelerin en yenisi olan 21H1 sürümünü resmi olarak yayınladı. Söz konusu bu yeni güncellemenin en büyük yeniliği Windows Hello özelliğinde harici kamera desteği oluyor. Ayrıca yeni güncelleme ile performans tarafında da bir artış bekleniyor. Windows 10’un en yeni büyük güncellemesi, bugün cihazlar için yayınlandı. Güncelleme daha çok uzaktan çalışma tecrübesini geliştirecek yenilikler getirirken, birçok gelişimde sağlıyor. Bu sayede bir süre daha devam edecek olan pandemi süreci devam ederken, evlerinden çalışan Windows kullanıcılarına hız ve kolaylık sağlanmaya devam ediyor.

Windows 10 21H1 güncelleme özellikleri

Windows 10 Ayarlar nasıl sıfırlanır?Windows 10 Ayarlar nasıl sıfırlanır?
  • Windows Hello çoklu kamera ve harici kamera desteği
  • Windows Defender Uygulama Koruması optimizasyonu
  • Windows Yönetim Araçları (WMI) ve Grup İlkesi Hizmeti (GPSVC) performans geliştirmeleri

Windows 10’un büyük 21H1 güncellemesi büyük yenilikler ile beraber geliyor. Verilen bilgilere göre bu güncelleme ile beraber bilgisayara girerken parola kullanımını ortadan kaldıran Windows Hello’ya kamera ekleme özelliği geliyor. Kullanıcının yüzünü oldukça akıllı sistem olarak tarayan ve hilelere geçit vermeyen Microsoft, bu uygulamayı herhangi bir kamera bağlayarak da kullanabileceksiniz.

Yöneticilerin güvenlik sebebiyle uygulamaları sanallaştırılmış bir şekilde yapılandırma sağlayan Windows Defender Uygulama Koruması hızlanmış olacak. Bu sayede belge açma gibi işlemlerde zaman tasarrufu olacak. Bakalım bu yenilikler kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.  


Windows 10'un bir sürümüne destek kesiliyorWindows 10'un bir sürümüne destek kesiliyor
Yeni Windows 10 güncellemesinde ses kalitesi düşüyorYeni Windows 10 güncellemesinde ses kalitesi düşüyor

PAYLAŞ