Windows 10 1809 güncellemesi ile gelen hata nasıl düzeltilir? - Haberler - indir.com

Windows 10 1809 güncellemesi ile gelen hata nasıl düzeltilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 13:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Windows 10 için gelen 1809 güncellemesi yine beraberinde pek çok sorunu da birlikte getirdi. Peki, Windows 10 1809 güncelleme sorunu nasıl giderilir? İşte konuyla ilgili detaylar.

Windows 10 için yapılan son güncellemeler, pek çok hatayı da beraberinde getirince, Microsoft son dönemlerin en çok konuşulan markalarından birisi oldu. Güncellemeler arasında bulunan 1809, sorun getiren güncellemelerden bir diğeri olurken, Kasım 2018 güncellemesi olarak duyurulan bu yeni paket, bilgisayarları bir döngüye soktu.

Windows 10'da hangi hizmetler kapatılabilir?Windows 10'da hangi hizmetler kapatılabilir?

Windows 10 1809 Güncellemesi İle Veri Silme Sorunu Nasıl Çözülür?

Windows 10 1809 güncelleme hatası ne?

Windows 10 için getirilen Kasım güncellemesinde kullanıcıların sürekli bir güncelleme döngüsüne girdiği ortaya çıktı. Öyle ki güncelleme kontrolü yapan cihazlar, Kasım güncellemesini almaya başlasa da yüzde 16’da takılı kalıyor. Bilgisayar güncellemeyi yapamadığı gibi bilgisayarı tekrar eski ayarlarına döndürerek yeniden başlatıyor. Yeniden başlatma sonrasında ise bilgisayar yükleyemediği güncellemeyi yeniden yüklemeye çalışıyor ve aynı döngü sürekli yaşanıyor. Üstelik güncellemelerin elle kapatma seçeneği olmadığından dolayı kullanıcılar aynı tablo ile tekrar tekrar karşıya geliyor.

İlgili sorundan kurtulmak isteyen ve bilgisayarı geliştirici modda olan kullanıcılar için bulunan çözüm ise bu döngüden çıkılmasını sağlıyor.

Windows 10 1809 güncelleme hatası çözümü

Kullanıcıların bu sorundan kurtulması adına geçici de olsa geliştirici modundan çıkması gerekiyor. Şu ana kadar Microsoft tarafından bir sorun bulunamadığı için bu konuda güncelleme hatası giderilene kadar geliştirici moddan uzak kalınması gerekiyor. Peki, geliştirici mod nasıl kapatılıyor?

Geliştirici moddan nasıl çıkılır?

Geliştirici modu, isteyen tüm kullanıcıların dahil olabildiği bir özellik. Bu özelliği aktif ya da pasif hale getirmek için ise aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli.

Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Güncelleştirme ve Güvenlik > Geliştiriciler

Bu bölümde geliştirici modunu aktif ya da pasif yapabilirsiniz.




İlgili uygulamalar
Windows 10'a Aydınlık Modu Geliyor!Windows 10'a Aydınlık Modu Geliyor!
Windows 10 Posta'ya reklam gelecek mi?Windows 10 Posta'ya reklam gelecek mi?

Windows 10 İnceleme Videosu


PAYLAŞ