Winamp, Web Üzerinde Yeniden Hayat Buldu! - Haberler - indir.com

Winamp, Web Üzerinde Yeniden Hayat Buldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

2013 yılında alınan sürpriz bir kararla üreticisi tarafından kapatılan bir zamanların efsane medya oynatıcısı Winamp, yazılımcı Jordan Eldredge tarafından yeniden hayat buldu. Winamp'ın web versiyonu HTML5 formatı üzerine kurulmuş durumda.

Günümüzde resmi bir sürümü bulunmayan Winamp; geçmişe dönüp anılarını tazelemek isteyen kullanıcılar için web üzerinden hayata geçirildi. Winamp web sürümü bağlantısına tıklayarak ulaşabileceğiniz medya oynatıcısı HTML5 tabanlı olarak geliştirilmiş ve hiçbir indirme ya da kurulum işlemine gerek kalmadan internet tarayıcınız üzerinden kullanılabiliyor.

Winamp Web

Winamp 2.9 sürümünü çalışır hale getiren web sürümü üzerinde halen çalışmalar devam ediyor. Yakın zamanda gelecek olan yeni özelliklerle birlikte Winamp'ın alışık olduğumuz tüm fonksiyonları kullanılabilir hale gelecek. Örneğin şu anda kendi seçtiğimiz MP3 şarkıları web sürümü üzerinden oynatamıyoruz.

Eğer sizde geçmişe dönüp, anılarınızı yeniden yaşamak istiyorsanız Jordan Eldregde tarafından hazırlanan Winamp web sürümünü mutlaka denemelisiniz.





PAYLAŞ