Winamp küllerinden doğuyor! - Haberler - indir.com

Winamp küllerinden doğuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 19:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Bilgisayarlarla yeni tanışılan dönemlerde müzik dinlemek büyük bir lüks olarak görülürken müzik dinlemek için kullanılan efsane program Winamp da kullanıcılarda ayrı bir yer edinmişti. Nullsoft tarafından geliştirilerek dönemin en popüler müzik dinleme programlarından birisi olan Winamp, zaman içerisinde rakiplerinin de artması ile birlikte arka planda kalmıştı. Fakat Radionomy tarafından yapılan yeni açıklamada Winamp’ın küllerinden doğacağı öğrenildi.

En Çok Kullanılan Müzik Uygulamaları!

Winamp Görünümlü Spotify istemcisi: SpotiampWinamp Görünümlü Spotify istemcisi: Spotiamp

2019 Winamp yılı olacak

Yayınlanan yeni raporda Winamp’oın 2019 yılı itibari ile piyasada olacağı ifade edilirken programın yeni geliştirici firması Radionomy yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni programın mobil cihazlar için geliştirileceği belirtilirken konuyla ilgili şirket CEO'su Alexander Saboundjian da açıklama yaptı.

CEO yaptığı açıklamada masaüstündeki rekabetin artık sona erdiğini ve mobil dönemin başladığını söyleyerek iOS ve Android için Winamp’ın geliştirileceğini belirtti. Programın yeni versiyonu için gelecek seneyi işaret eden CEO şöyle dedi; "Gelecek yıl, Winamp mirasıyla yaşayan değil, daha eksiksiz bir dinleme deneyimi ile tamamen yeni bir versiyon gelecek. İnsanlar her cihazda ulaşabilecekleri tek bir müzik deneyimi yaşamak istiyorlar. Winamp kullanıcıların bu isteklerine cevap verecek."

Yayınlandığı dönemlerde milyonlarca kullanıcının favorisi olarak dikkat çeken uygulamanın yenilenen versiyonunda nelerin olacağı merak ediliyor. Başlangıç itibari ile sadece müzik dinleme konusunda yetkin olan programın mobil cihazlarda benzer bir amaçla sunulması beklentilerin altında kalabilir.


İlgili uygulamalar
Winamp, Web Üzerinde Yeniden Hayat Buldu!Winamp, Web Üzerinde Yeniden Hayat Buldu!

PAYLAŞ