Wifi Menzil Arttırıcı TP-Link RE500 Fiyatı Açıklandı - Haberler - indir.com

Wifi Menzil Arttırıcı TP-Link RE500 Fiyatı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-13 10:00:56
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Donanım ve ağ bileşenleri üretmesiyle bilinen ünlü marka TP-Link geçtiğimiz ay itibariyle bizimde haberini yaptığımız güçlü bir Wifi menzil genişletici ürünü olan RE500 modelini duyurmuştu. Şimdi ise bu yüksek özelliklere sahip modelinin ülkemiz için satış fiyatı belli oldu. Bulundurduğu dört harici anten ile gelişmiş bir teknoloji donanıma sahip olan bu Wifi genişletici ile yaklaşık olarak 1300 metrekareye kadar genişletilebilen yeni nesil kablosuz ağ teknolojisi olan 802.11ac desteği verebiliyor.  Bu yeni RE500 modeli daha çok büyük evler ve ofisler için oldukça ideal bir Wifi çözümü olurken ağın menzilini arttırma haricinde yüksek hızda kablosuz teknolojide destekliyor.

Bu noktada toplam olarak 1900 Mbps kablosuz hızda ise 5 GHz bandında 1300 Mpbs, 2.4GHz'de 600 Mbps hız desteklerini RE500 modeli sunabiliyor. Eş zamanlı olarak bir çift kanal desteğine sahip olan bu ürün geleneksel menzil genişletici ürünlerine göre üç kat daha hızlı bir veri iletimi gerçekleştirebiliyor. Sahip olduğu 3x3 MU-MIMO teknolojisi ile bekleme süresi bir hayli azaltılıyor ve Wifi?a bağlanan her cihaz için verimlilik üst seviyeye çıkartılıyor. Bu güçlü cihaz ve sunduğu üst seviye teknik özellikler ile model 4K video ve online oyun gibi içerikleride sorunsuz bir şekilde üstlenebiliyor ve başarıyla gerçekleştirebiliyor.

TP-Link RE500 model menzil genişletici ürününün kurulumu da son derece basit olurken Wifi kapsama alanı için en uygun yeri belirlemek önemli bir rol oynuyor. Bulundurduğu akıllı sinyal özelliği ile kullanıcılar için en uygun noktayı seçebiliyor ve TP-Link RE500?ün satış fiyatının ise 480 TL olarak belirlendiğini ifade edelim.





PAYLAŞ