Wi-Fi 6 destekeyen TP-Link Archer AX20 ve öne çıkan özellikleri - Haberler - indir.com

Wi-Fi 6 destekeyen TP-Link Archer AX20 ve öne çıkan özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-22 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Model ve bağlantı teknolojileri üreticisi olan TP-Link, Wi-Fi 6 teknolojisine sahip olan yeni modelini Türkiye’de satışa sundu. TP-Link Archer AX20 olarak adlandırılan bu model yüksek bağlantı hızı, geniş kapsama alanı ve daha fazla cihaza bağlanma desteği sunuyor. Geriye dönük olarak baktığımız zaman cihazda 802.11 standartları ile beraber tüm W-Fi cihazları ile uyumlu olan cihaz, uzun vadede ağ çözümü arayanlara çözüm niteliğinde geliyor. Çift bantlı desteğe sahip olan Archer AX20, toplamda 1.8 Gbps kablosuz hızlara erişebiliyor.

Yönlendirici, çok yüksek bağlantı hızının yanında çok daha geniş bir Wi-Fi kapsama alanı vadediyor. Hüzmeleme teknolojisini de bünyesinde barındıran cihaz çok yönlü bağlantı desteğine de sahip durumda. Kablosuz güçlü bağlantının yanı sıra beş adet Gigabit girişine kabloyla birçok cihaz, yine çok yüksek hızlarda bağlanabiliyor.

Modem Arayüzüne Nasıl Girilir?Modem Arayüzüne Nasıl Girilir?

TP-Link Archer AX20 özellikleri ve detaylar

Bu yeni yönlendiricide bir adet USB girişi bulunuyor. Archer AX20, en yeni siber güvenlik protokolü olan WPA3 desteğine de sahip olarak geliyor. Bu durumda kişisel ağlarda güvenliği artıran yeni yetenekler sunmuş oluyor. Daha güvenli W-Fi parolası şifreleme ve saldırılara karşı ağ koruması açısından da kullanıcılara avantaj sağlıyor. iOS ve Android’li platformlar için geliştirilen Tether uygulaması ile uyumlu ve sorunsuz çalıştığı da belirtiliyor.

Modelin Türkiye’deki fiyatı ise 110 dolar olarak belirlenmiş durumda. Bu yeni modemin ne kadar ilgi göreceği ise merakla bekleniyor.



PAYLAŞ