WhatsApp'tan Para Nasıl Gönderilir? - Haberler - indir.com

WhatsApp'tan Para Nasıl Gönderilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-12 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'a yakın zamanda iOS ve Android aracılığı ile para transferi yapmanıza olanak sağlayan bir özelliğin geleceği belli olmuştu. Test aşamalarında olduğu bu özelliğin şimdi ise detayları ortaya çıktı. Özellikle mobil uygulamaların ve mobil ödeme sistemlerinin gelişmesi ile beraber gerek alışverişler gerekse ödemeler basit bir hal almaya başladı. Bunlardan birisi ise en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp'a geliyor. Özelliğin zaten bir süredir Beta test sürecinde denendiği biliniyordu ve şimdi ise bu işlemin nasıl gerçekleşeceği ortaya çıktı.

Bizde sizlere bu içeriğimizde WhatsApp'tan para gönderme işlemlerini nasıl gerçekleştirebileceğinize bakacağız.

WhatsApp'tan Para Göndermek ve Almak

  • WhatsApp Payments aracılığı ile para göndermek için ilk olarak Ayarlar > Ödemeler sekmesine eriştikten sonra metin alanının yanında yer alan 'Ek' simgesine basarak ödeme seçeneğine tıklayın.
  • Gelen şartları kabul ettikten sonra telefon doğrulama işlemini gerçekleştirin.
  • Sonrasında gelen ekranda bankanız üzerinden kendi hesabınızı ekliyorsunuz ve kimlik doğrulama işlemini gerçekleştirin. Ancak kullanacağınız bankadaki kayıtlı cep telefonunuzun WhatsApp numaranız ile aynı olması gerektiğini hatırlatalım.
  • Para göndermek istediğiniz kişiyi seçtikten sonra hesabınızı seçin ve UPI PIN kodunuzu girerek aktarımın tamamlanmasını bekleyin.
  • Sohbet içerisinde ayrıntı kısmına tıklayarak işlemin detaylarını görebilirsiniz.

WhatsApp para gönderme özelliğinin yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ