WhatsApp'tan kendini imha eden mesaj özelliği geliyor! - Haberler - indir.com

WhatsApp'tan kendini imha eden mesaj özelliği geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-16 18:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın kendini imha eden mesaj özelliğinin son beta sürümü de ortaya çıktı. Kullanıcıların heyecanla beklediği bu özelliğin yakın zaman içerisinde uygulamaya gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde karanlık mod özelliği ile yeni bir görünüm kazanan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, şimdi de yine merakla beklenen otomatik olarak silinen mesaj özelliğini uygulamaya dahil etmeye hazırlanıyor. 

WhatsApp'a otomatik mesaj silme özelliği geliyor

Uzun süredir adından söz ettiren ve şu anda beta sürümünün ortaya çıktığı otomatik silinen mesajlar özelliği yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Uygulamanın Android versiyonu için yayınlanan 2.20.83 ve 2.20.84 beta sürümlerinde ortaya çıkan söz konusu bu özel mesajlar için otomatik silme özelliği, şu an için test aşamasındadır. Daha önce de grup sohbetlerinin silinmesi için aynı özellik gündeme gelmişti. Yakın zaman içerisinde tüm kullanıcılara sunulması beklenen özel mesajların otomatik olarak silinme özelliğiyle beraber Telegram ve Snapchat'te olduğu gibi belli bir süre sonra kendiliğinden silinen mesajlar gönderebilmek mümkün olacak. Bu sayede hem WhatsAppd depolama alanı dolmayacak hem de siz mesaj silmek zorunda kalmayacaksınız. 

WhatsApp sonunda WhatsApp sonunda "Gece Modu" desteğine kavuştu!

Yeni çıkan test sürümünden elde edilen bilgilere göre, mesajların ne zaman silineceğine dair bir saat, bir gün, bir hafta, bir ay ya da bir yıl seçeneği sunulmuş olacak. Silinmesini istediğiniz mesajın otomatik olarak silinmesi için zamanlayıcıyı ayarladıktan sonra, gönderilen mesajın yan kısmında bir saat simgesi yer alıyor. Bu sayede mesajın ne zaman ortadan kalkacağı da takip ediliyor. Kendiliğinden silinen mesaj özelliğinin tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı şu an için belirsiz olsa da özelliği çok yakın zaman içerisinde sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde karanlık mod özelliğiyle yenilenen ve her geçen gün yeni özellikler üzerinde çalışan WhatsApp, bu özelliği ile de oldukça beğeni toplayacak gibi gözüküyor. 


Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!
WhatsApp yedekleri artık şifreyle korunabilecek!WhatsApp yedekleri artık şifreyle korunabilecek!
WhatsApp karanlık mod nasıl açılır?WhatsApp karanlık mod nasıl açılır?

PAYLAŞ