Whatsapp'tan iki yeni özellik daha! - Haberler - indir.com

Whatsapp'tan iki yeni özellik daha!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-17 08:29:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Milyarlarca kişi tarafından en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp, sürekli olarak yenilenmeye devam ediyor. Whatsapp, çıktığı günden bugüne pek çok değişiklik yaptı ve kullanıcılar açısından çok daha işlevsel bir hale geldi. Bu durum özellikle Whatsapp'ın Facebook'un bünyesine katılmasından sonra görüldü. Whatsapp, aralıklarla kendisine yeni özellikler katarak daha iyi bir deneyim yaşatmak için çalışmaya devam ediyor. Son olarak platforma grup sohbetlerine yönelik bazı özelliklerin geldiği haberi verilmişti. Bu özelliğe göe galerinizi Whatsapp'tan gizleme imkanı verilmişti. Şimdi gelen bilgilere bakılırsa, Whatsapp yine 2 özelliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

WABetaInfo, Whatsapp'ın 2 yeni özellik getireceğini söyledi

Whatsapp'ın daha önce de getireceğine dair dedikodular çıkan ve WABetaInfo tarafından da ortaya atılan özelliğe göre, Whatsapp bildirim çubuğuna okundu olarak işaretle seçeneği gelecek. Bu seçenek, Bildirim çubuğunu indirdiğinizde çıkan cevapla seçeneğinin hemen altında yer alacak. Böylece mesajı açmadan okuduğunuzu karşı taraf bildirebileceksiniz.

WABetaInfo sitesi tarafından bunun dışında bir özellikten daha söz edildi. Bu özelliğe göre, kişileri ve grupları susturmak artık daha kolay bir hal alacak. Daha önce grubu ya da kişiyi sessize almak için, sohbetin üzerine uzun basıp sessize alma seçeneği seçiliyordu. Şimdi bu özelliğin de bildirim çubuğuna geleceği ve buradan sessize alma işleminizi yine hem kişiler hem de gruplar üzerinde yapabileceğiniz söyleniyor. Şu an Whatsapp için Playstore üzerinde bir beta sürümü bulunuyor ama bu işlev beta sürümünde görünmüyor. Fakat çıkışı için çok uzun bir zaman olmadığı tahmin ediliyor.





PAYLAŞ