WhatsApp'tan Bomba Gibi Güncellemeler Geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'tan Bomba Gibi Güncellemeler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 16:20:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Aramıza girdiği günden beri vazgeçilmezimiz olmayı başaran WhatsApp, Android ve iOS beta uygulamaları için yepyeni güncellemeler getirdi. Her adımda başarılı olan WhatsApp bu sefer ki güncellemesi ile de oldukça ses getirecek gibi gözüküyor. Android beta uygulaması için hazırlanan güncelleme "Grup Sohbetleri ve Davetiye" özelliğini kullanma konusunda yardımcı olurken, iOS beta uygulaması için yayınlanan güncelleme ise, "Gelişmiş Arama" özelliğinin yakın zamanda geleceğinin haberini duyurdu. Her geçen gün daha da gelişim gösteren uygulamalar iletişim alanında her ihtiyacımızı karşılayacak düzeye erişti. 

Son zamanların en popüler sohbet uygulaması olma konusunda zirvede yer alan WhatsApp mobil uygulaması hem iOS hem de Android kullanıcıları adına beta uygulamasını güncelleyerek bekleyenleri sevindirmeyi başardı. Android beta uygulamasına gelen güncelleme içeriğinde, iOS WhatsApp uygulamasına gelen Grup Sohbetleri ve Davetiye özelliklerini kapsıyor. Bununla beraber daha da gelişen uygulama kullanıcılarına sorunsuz iletişim imkanı sunmaktan geri kalmıyor. Tüm bunların yanı sıra üzücü bir durum var ki o da, bu özellikler henüz geliştirme aşamasında olduğu için iOS beta uygulamasında olduğu gibi Android beta uygulamasında da kullanım aşamasına gelmiş durumda değildir.

WhatsApp Parmak İzi ve Yüz Tarayıcısı Aşılarak Uygulamaya GirildiWhatsApp Parmak İzi ve Yüz Tarayıcısı Aşılarak Uygulamaya Girildi

WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor

Her geçen gün daha da çok gelişerek kullanıcılarına eşsiz bir hizmet sunmayı başaran sohbet uygulaması WhatsApp'a yepyeni güncellemeler geliyor. iOS beta uygulamalarına gelen güncelleme her oldukça önemli bir noktaya parmak basacak düzeyde. WhatsApp uygulamasına ait olan arama motoru özelliği sayesinde çeşitli ögeleri kısa yoldan arayarak bulabiliyorduk. Üstelik bu özellik sıklıkla geliştiriliyordu. Buna rağmen elde edilen değişiklikler kullanıcılar tarafından fark edilmeyecek düzeyde olup bu zamana kadar güncellemeler farklı pek anlaşılmamaktadır. 

Tüm bunların yanı sıra iOS beta uygulamalarına gelen güncelleme sayesinde gelişmiş arama özelliğini kullanan kullanıcılar geçmişte yaptıkları konuşmaları detaylı arama sayesinde bulabilir. Yeni gelen bu özellikle aradığınız tüm mesajları bulacaksınız. Bu özelliği kullanmak adına eskiden olduğu gibi aradığınız mesaj içerisinde geçen anahtar kelime ya da kelime grubunu arama kısmına girerek mesajı kolaylıkla bulabilirsiniz. Yeni gelen güncelleme sayesinde daha önceden yaptığınız arama kelimelerinin listesi ile karşı karşıya geleceksiniz. Listeye yakında arananlar başlığı altında ulaşabilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda kullanıcılar yakında arananlar listesini kolaylıkla temizleyebilirler. Bunun için temizle butonuna basmaları yeterli olacaktır. 

Gelişmiş arama özelliğine gelen güncelleme sayesinde artık sadece kelime değil aynı zamanda 'Fotoğraf, GIF, Video' gibi ögeleri de arayabiliyorsunuz. Güncelleme sayesinde sadece mesajları değil medya ögelerini de arayarak ulaşabilirsiniz. Bununla beraber kullanıcılar geçmişte yaptıkları sohbetlerin yanı sıra aynı zamanda geçmişte birbirlerine gönderdikleri medyalara da anında ulaşım sağlayacaklar. Gelişmiş düzeyde olan arama özelliği iOS beta uygulamasının kodlama sisteminde bulunsa da henüz kullanıcılarına sunulmuş değildir. Özellik tamamen erişime açıldığında faydalanmak için uygulamanızı güncel tutun. Bu gelişmiş arama özelliğinin yakın zamanda Android cihazlara da geleceği bekleniyor. 


WhatsApp'a Önemli Bir Özellik GeliyorWhatsApp'a Önemli Bir Özellik Geliyor
WhatsApp Android Arayüzü YenileniyorWhatsApp Android Arayüzü Yenileniyor
WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir?WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir?

PAYLAŞ