WhatsApp'ta Numara Kaydetmeden Mesaj Nasıl Atılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta Numara Kaydetmeden Mesaj Nasıl Atılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-09 19:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

WhatsApp'ta bilmediğimiz onlarca özellik bulunuyor. Bunlardan birisi de "Tıkla Sohbet Et" özelliği. Bu özellik kullanıcılarla konuşmak için onların telefon numarasını kaydetme zahmetinden kurtarıyor. Sosyal medyada ticaretin hızlı bir şekilde yaygınlaştığı günde WhatsApp üzerinden birçok alışveriş gerçekleşiyor. İşte bu ticaret sırasında sürekli bir telefon numarası kaydetme olayları oluyor. İşte bu özellik sizi telefon kaydetme zahmetinden kurtarıyor. Peki bu özellik nasıl kullanılıyor?

WhatsApp'ta Face ID ve Touch ID nasıl kullanılır?

WhatsApp'ta Face ID ve Touch ID nasıl kullanılır?WhatsApp'ta Face ID ve Touch ID nasıl kullanılır?

WhatsApp'ta Numara Kaydetmeden Mesaj Nasıl Atılır?

Günlük hayatta WhatsApp uygulamasını birçok kez kullanıyoruz. Bu uygulamada biri ile konuşmak için numaranızı kaydetmeniz gerekiyordu. Fakat bir özellik sayesinde bu zahmetten kurtulabiliyorsunuz. Popüler mesajlaşma servisi "Tıkla Sohbet Et" özelliği ile hem ticari hem de kişisel kullanım alanında telefon numarası kaydetmeden mesaj atabiliyorsunuz. Uygulama içerisinden oluşturacağınız bir linkle beraber numarasını bildiğiniz kişiye mesaj atabilirsiniz. Hem de numarasını kaydetmeden.

Hem telefonunuzda hem de farklı platformlarda çalışması için geliştirilen WhatsApp Web tarafında çalışan bu özelliğin kullanımı oldukça basit. Tek yapmanız gereken mesajlaşma adresi oluşturmak. Size vereceğimiz bağlantıda numaranın başına "90" koyarak numarayı sıfır olmadan yazmanız yetiyor. Bu kod; https://api.whatsapp.com/send?phone= 

Kendi bağlantınızı oluştururken, bu bağlantıya kişisel bir mesaj da ekleyebilirsiniz. Bu özellik sayesinde herhangi bir kullanıcıya numarasını kaydetmeden mesaj atabilirsiniz.


WhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID KorumasıWhatsApp iOS'a Face ID veya Touch ID Koruması
Whatsapp'tan mesaj yönlendirme sayısına sınır!Whatsapp'tan mesaj yönlendirme sayısına sınır!
Bip'ten Whatsapp'a zeybekli göndermeBip'ten Whatsapp'a zeybekli gönderme

PAYLAŞ