WhatsApp'ta mesajı herkesten sil nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta mesajı herkesten sil nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 18:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Nasıl Yapılır?

Popüler mesajlaşma uygulaması whatsapp, kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Geçtiğimiz aylarda, milyonlarca kullanıcıya sahip olan whatsapp uygulamasına herkesin işine yarayacak yeni bir özellik getirilmişti. Öyle ki bu özellik tahmin edildiği gibi herkes tarafından sevilen bir özellik olmayı başardı. Bu yeni özellikte, yanlışlıkla gönderdiğiniz ya da sonradan gönderdiğinize pişman olduğunuz bir mesajı, hem kendinizden hem de gönderdiğiniz kişinin telefonundan silebiliyorsunuz. Bu özellik hem kişisel mesajlaşmalarınızda hem de grup mesajlaşmalarında kullanılabiliyor. Size silmek istediğiniz mesajla ilgili olarak iki seçenek sunuluyor. Birisi 'benden sil' diğeri ise 'herkesten sil' seçeneği. 'Herkesten sil' seçeneğini seçtiğiniz takdirde, karşı taraftan da mesajı silmiş oluyorsunuz.

Whatsapp mesajını herkesten nasıl silerim?

Whatsapp'ın geçtiğimiz aylarda kullanıcılarına sunduğu herkesten sil özelliği, oldukça kullanışlı bir özellik oldu ve sıklıkla kullanılıyor. Bu özellikte, grup sohbetlerinde ya da kişisel mesajlaşmanızda gönderdiğiniz yanlış bir mesajı herkesin telefonunda silebiliyorsunuz.

Özelliğin nasıl kullanıldığına gelirsek; Örneğin bir grup sohbetinde, yanlış bir mesaj attınız ya da attığınız mesajdan pişman oldunuz ve silmek istiyorsunuz. Böyle bir durum olduğunda, öncelikle yazdığınız mesajın üzerine basılı tutarak, mesaj kutucuğunuzu seçin. Daha sonra, üstte çöp kutusu simgesi çıkacak. Çöp kutusu simgesine dokunun. Karşınıza çıkan pencerede Benden sil, herkesten sil ve iptal seçenekleri yer alacak. Mesajınızı herkesin Whatsapp'ından silmek için, herkesten sil seçeneğini seçmeniz yeterli olacak. Yapmanız gereken bu kadar.





PAYLAŞ