WhatsApp'ta Konuşmalar Nasıl Sessize Alınır? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta Konuşmalar Nasıl Sessize Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 23:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp uygulaması bildiğiniz üzere iOS ve Android mobil platformların yanı sıra masaüstü işletim sistemi üzerinden de kullanılabiliyor. Platformda normal ve grup olarak iki farklı mesajlaşma yöntemi bulunuyor. Fakat kullanıcıların bulunmuş oldukları kalabalık gruplar bir süre sonra can sıkıcı bildirimlere sebep olabiliyorlar. Bu noktada ise şirket kullanıcılara sohbetleri sessize alma özelliğini sunmuş durumda. Bizde sizlere bu içeriğimizde WhatsApp konuşmalarınızı nasıl sessize alabileceğinizi ve sessize alma seçeneklerinden bahsedeceğiz.

WhatsApp konuşmalarını sessize alma

WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!WhatsApp Business iOS kullanımına açıldı!

WhatsApp grup sohbetleri genel olarak çok sayıda işlevde kullanılabiliyor. Bu noktada bir etkinlik veya toplantı için daha çok grup sohbetleri tercih ediliyor. Her türlü gruba dahil olmak olumlu bir durum gibi gözükse de, ilerleyen günlerde artan üyeler ile beraber susmak bilmeyen bildirimler oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bu durumdan kaçmak için ise bildirimleri sessize alma yolunu izleyebilirsiniz. WhatsApp’taki sohbetlerinizi sessize almak için şu adımları izleyebilirsiniz;

  • İlk olarak WhatsApp’ta sessize almak istediğiniz grup veya sohbet içerisine girin.
  • Daha sonra ekranın sağ üst bölümünde yer alan menü simgesine basarak açılan menü üzerinden “Bildirimleri sessize al” seçeneğine tıklayın.
  • WhatsApp bildirimlerini susturma seçenekleri arasında sekiz saat, bir hafta veya 1 yıl gibi seçenekleri göreceksiniz.
  • Dilediğiniz aralıkta sohbeti susturmak için seçim işlemi gerçekleştirin ve Tamam’a basın.

Sessize aldığınız sohbet veya grubun tekrar bildirimlerini açmak için, aynı seçenek bölümüne erişerek “Bildirimleri göster” seçeneğine basabilir ve bu sayede bildirimleri tekrar aktif bir hale getirebilirsiniz. Sessize alma ile beraber WhatsApp ses ve titreşim olmak üzere tüm bildirimlerin gelmesini engeller ve kullanıcıyı rahatsız etmemek üzere sessize alır. Sizde WhatsApp uygulamasını en son sürüme güncelleyerek gelen yeniliklerden ilk olarak faydalanabilirsiniz.


WhatsApp'a Tatil Modu Özelliği GeliyorWhatsApp'a Tatil Modu Özelliği Geliyor

PAYLAŞ