WhatsApp'ta Herkesten Sil Özelliği Sayesinde Silinen Mesajları Okumak Mümkün - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta Herkesten Sil Özelliği Sayesinde Silinen Mesajları Okumak Mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 09:15:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulaması WhatsApp üzerinden yapılan sohbetlerde yanlışlıkla gönderilen mesajları karşı tarafın okumaması için 'Herkesten Sil' özelliği gelmişti. Bu durum meraklıları oldukça rahatsız etse de mesajı gönderen kişi açısından oldukça kullanışlı bir durumdur. Peki herkesten sil özelliğini kullanarak silinen mesajları okumak mümkün mü? Aslında sorunun cevabı son derece basit. Geliştirilen ek uygulamalar sayesinde herkesten sil özelliği ile silinen mesajları okumak mümkün. 

WhatsApp'a Önemli Bir Özellik GeliyorWhatsApp'a Önemli Bir Özellik Geliyor

Silinen Mesajları Okumak Mümkün

WhatsApp üzerinden gönderilen mesajları işaretleyerek herkesten sil yaparak iki kişinin ya da grubun sohbet sayfasından silmek mümkün. Bununla beraber sadece karşı tarafın sayfasında silim kendi sayfanızda kalmasını da tercih edebilirsiniz. Böylelikle yanlışlıkla gönderilen mesajları karşı taraf görmeden anında silebilirsiniz. Bunu ister iki kişilik mesajlarınızda isterseniz de grup sohbetlerinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Silme işlemini belirli bir süre içerisinde yapabilirsiniz. Zamanla bulunan açıklar sayesinde silinen mesajların geri alınması mümkün bir hale geldi. Yani aslında karşı taraftan sildiğiniz mesajlar anında okunabilir. Karşı taraf isterse kolaylıkla silinen mesajı okuyabilirler. Karşı taraf sizin gönderdiğiniz ve sildiğiniz mesajı okuyabildiği gibi sizde aynı şekilde size gelen mesajları okuyabilirsiniz.

WhatsApp'ta Silinen Mesajları Nasıl Okunur?

WhatsApp'tan silinen mesajları okumanın en bilindik yöntemi elbette ki WhatsApp uygulamasını akıllı cep telefonunuzdan silerek tekrar yüklemektir. Bu yöntem herkes tarafından bilinir. Bu aşamada önemli olan bir nokta var ki o da şu, mesaj geçmişiniz yedekli olduğu taktirde bu yöntem işinize yarayacaktır. Aksi halde bu yöntem ile silinen mesajları okuyamazsınız. Sohbet geçmişinizde bulunan mesajları silseniz bile eğer yedekleme yapıldıysa, uygulamayı silip geri yükleme yaptığınız taktirde istediğiniz veriye anında ulaşabilirsiniz.

Bunun nedenine bakacak olursak; mesajları silerken sadece sohbet geçmişinden sileriz, akıllı cihazınızın hafızasından silmediğimiz için tekrar okuma yöntemini değerlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda WhatsApp'tan silinen mesajları okumanın farklı yöntemleri de mevcuttur. WhatsRemoved, Restory, WhatsDelete ve buna benzer diğer uygulamalarda silinen mesajlarınızı rahatlıkla okumanız konusunda size yardımcı olacaktır. Sizde silinen mesajların içeriğinde neler olduğunu merak ediyorsanız kendi okuma yöntemlerinizden birini seçerek mesajları okuyabilirsiniz. 


WhatsApp Android Arayüzü YenileniyorWhatsApp Android Arayüzü Yenileniyor
WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir?WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir?
Başkasının WhatsApp mesajlarını nasıl okursunuz?Başkasının WhatsApp mesajlarını nasıl okursunuz?

PAYLAŞ