WhatsApp'ta her sohbete özel duvar kağıdı ayarlanabilecek - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta her sohbete özel duvar kağıdı ayarlanabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-02 13:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulamalarından WhatsApp, bu hafta içinde kullanıma sunacağı yeni bir güncelleme ile kullanıcıların sohbetlerini özelleştirmesine yardımcı olacak. Bu yenilik ile beraber her sohbette farklı duvar kağıtları ayarlaması yapılabilecek. Şu ana kadar 2 milyarı geçen kullanıcı sayısı ile en popüler mesajlaşma uygulamayı olmaya hak kazanan WhatsApp yeni güncellemeleri hakkında duyuruda bulundur. Bir süre önce ortadan kaybolan mesajlar özelliğinin tanıtımını gerçekleştiren sosyal medya devi, son güncelleme ile beraber de kullanıcılar için platformda çeşitli özelleştirmeler yapmaya imkan veriyor. 

Platforma yapılacak olan yeni güncelleme ile beraber artık her sohbet sayfası için farklı duvar kağıtları seçmek mümkün olacak. Aynı zamanda güncelleme ile beraber yeni duvar kağıtları ve yeni çıkartmalar da platformda yerini alacak. 

WhatsApp'ın Android sürümüne yeni özellikler geliyorWhatsApp'ın Android sürümüne yeni özellikler geliyor

WhatsApp, daha da özel bir hal alıyor

WhatsApp uygulamasında seçtiğiniz duvar kağıtları bilindiği üzere tüm sohbetlere uygulanıyor ve her sayfada aynı görsel gözüküyor. Bu hafta içerisinde kullanıma sunulacak olan bu güncelleme ile beraber kullanıcılar artık her sohbet sayfası için farklı duvar kağıtlarını kullanabilecekler. Sohbet içerisinde bulunan üç nokta simgesine dokunun ve gösterilen seçenekler içerisinden duvar kağıdı kısmını tıklayan kullanıcılar sadece o sohbete özel olan duvar kağıtları arasından istediklerini seçebilirler. 

WhatsApp, söz konusu bu güncelleme ile beraber duvar kağıdı galerisine de yeni eklemeler yapılacak ve kullanıcıları için seçenek sayısı da artmış olacak. WhatsApp aynı zamanda kullanıcıların telefonlarında normal ve karanlık modlar için farklı duvar kağıtları ayarlamalarına da izin verecek. Yeni gelecek olan bu özellikler sayesinde kullanıcılar WhatsApp uygulamasını daha da özel hale getirebilecekler. Şirket aynı zamanda Dünya Sağlık Örgütü'nün "Evde Hep Birlikte" çıkartma paketinin yeni bir animasyon versiyonunu da güncelleme ile kullanıcılara sunacak.

Yapılan açıklamada: " WhatsApp sohbetlerinizin hayatınızda özel bir yeri var, bu yüzden size özel sohbet duvar kağıtları sunuyoruz. En önemli sohbetleriniz ve en sevdiğiniz kişiler için özel bir duvar kağıdı kullanarak sohbetlerinizi kişisel ve ayırt edici hale getirin ve bir daha asla yanlış sohbette yanlış mesaj gönderme konusunda endişelenmenize gerek yok." ifadelerine yer verildi. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadardır. 


WhatsApp iOS uygulamasına yeni bir özellik geldiWhatsApp iOS uygulamasına yeni bir özellik geldi
WhatsApp Web eski web tarayıcılarında çalışmayacakWhatsApp Web eski web tarayıcılarında çalışmayacak
WhatsApp'ta artık gönderilen videoların sesi kapatılabilecekWhatsApp'ta artık gönderilen videoların sesi kapatılabilecek

PAYLAŞ