WhatsApp'ta grup açıklaması nasıl eklenir? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta grup açıklaması nasıl eklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 16:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Gruplarının daha etkin bir şekilde kullanılabilmesi ve grup amaçlarının paylaşılabilmesi ya da grupların doğru kullanılabilmesi adına kullanıcıların WhatsApp grup açıklaması bölümünü düzenlemesi gerekir. Peki, WhatsApp'ta grup açıklaması nasıl düzenlenir? 

WhatsApp hesap bilgileri nasıl indirilir? 

WhatsApp uygulamasının popüler duruma gelmesi, grup sohbetlerini de önemli hale getirdi. İş dünyasında dahi artık WhatsApp grupları üzerinden sürdürülen yönetim ile kullanıcılar grup üzerinden iletişimde kalarak kolay bir şekilde işlerini yönetebiliyor. WhatsApp grupları ile ilgili farklı ayarlamalar yapılabilmesi adına uygulamada gerekli ekranlar ve seçenekler oluşturulmuş durumda. WhatsApp gruplarında açıklama eklemek ve grup açıklamasını düzenlemek mümkün.

WhatsApp’ta grup açıklaması eklemek

WhatsApp uygulamasında grup açıklaması eklemek istiyorsanız öncelikli olarak uygulamayı açın ve ardından açıklama eklemek istediğiniz grubu seçin. Seçim yaptıktan sonra ise grup ismine dokunarak grup seçeneklerinin açılacağı menüye ulaşın. Buradan grup bilgisi seçeneğini seçin.

Açılacak ekranda grup adının hemen altında yer alan grup açıklaması ekle seçeneğine dokunarak grup açıklamasını editör üzerinden yazmaya başlayın.

Bu seçim ile birlikte yazacağınız açıklamada dikkat etmeniz gereken detay 500 karakteri geçmemeniz. 

Whatsapp'ta Anlık Konum Nasıl Paylaşılır?




WhatsApp sesli arama özelliği videosu


PAYLAŞ