WhatsApp'ta Gönderdiğiniz Mesajları Artık Tek Tıkla Silebileceksiniz - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta Gönderdiğiniz Mesajları Artık Tek Tıkla Silebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-23 10:36:32
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp özellikle 2016 yılında yaptığı yenilikler ile büyük bir atılım gerçekleştirmiş durumda. Öncelikle geçtiğimiz aylarda gelen görüntülü görüşmenin üzerine, şimdi ise yakın zamanda oldukça beğenilen bir özelliği devreye sokacak. Gelecek olan yeni özellik ile artık yanlışlıkla atılan bir mesaj iptal edilebilecek yada düzeltme işlemi yapıp tekrar gönderilebilecek.

WABeraInfo kullanıcı adlı bir Twitter kullanıcısının paylaştığı ekran görüntüsünden yola çıkılarak, yanlış bir kişiye attığınız mesajı iptal edilebilecek yada gönderilen mesajı tamamen silme gibi bir özelliğin olacağı gözüküyor. Henüz test aşamasında denenen bu özellik bir mesaja basılı tutarak çıkan seçeneklerde 'İptal Et' kısmına basarak mesaj gönderimi iptal edilebiliyor.

Yakın zamanda erken olarak iOS WhatsApp Beta kullanıcıları için yayınlanacak olan özellik belli geliştirmeler ve geri dönüşler sonrasında resmi olarak Android ve iOS platformu için yayınlanacak. Ayrıca çıkan sızıntılara göre bir kişiye gönderilen mesaj yada video karşı tarafa ulaşmışsada bile o mesaj silinip iptal edilebilecek. Yeni özellikler böyle çok işlevli olurken, resmi WhatsApp duyurusunu, Beta süreci bittiğinde yapacağa benziyor.

Hatırlarsak, WhatsApp görüntülü görüşme özelliğide ilk çıktığı vakit ilk olarak Beta kullanıcılarına test süreci olarak sunulmuş ve daha sonra resmi olarak hem iOS hemde Android versiyonları güncelleme ile yayınlanmıştı. 2.17.1.869 numaralı beta bir sürümde gözüken bu özellikten ilk olarak iOS kullanıcıları yararlanacak. Daha sonrasında ise kısa bir süre sonra Android kullanıcılarınada yeni güncelleme gönderilecek.





PAYLAŞ