Whatsapp'ta Facebook Messenger Baloncuğu Yapan Uygulama - Haberler - indir.com

Whatsapp'ta Facebook Messenger Baloncuğu Yapan Uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-17 13:20:57
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Sosyal Medya


Dünya?nın en çok kullanılan ve vazgeçilmeyen uygulamalardan biri olan Whatsapp kendini yenilemeye devam ediyor. Whatsapp hızlı mesajlaşma yoluyla bugüne kadar milyarlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Her sosyal ağ gibi Whatsapp da bir süreden sonra kendini yenilemeliydi. Hızlı çıkışıyla artık Whatsapta?da Facebook Messenger baloncuğu yapan uygulamadan yararlanabileceksiniz.
Evet, yanlış duymadınız, Facebook Messenger baloncuk uygulamasını artık Whatsappta görecek, insanlarla hızlı ve etkili iletişim kurma keyfini yaşayacaksınız. Bu yeniliğin içeriğini bilmiyorsanız hemen öğrenerek sizler de teknolojinin kolaylıklarından yararlanabilirsiniz.

Dashdow What App Uygulaması Tüm Android Telefonlarda
Dashdow What App adını taşıyan bu eşsiz uygulama ile artık hem whatsappta yazışabilecek, hem de aktif olmadığınızda mesajları anında baloncuk şeklinde önünüzde görebileceksiniz. Messenger uygulamasına benzeyen bu uygulama ile telefonunuzda ayrı bir yenilik göreceksiniz.
Tüm Android kullanıcıları artık Whatsapp?a gelen mesajları önünde baloncuk olarak görecek. Bu uygulamanın nasıl bir faydası var diye soracak olursanız kullandıkça hayatınızda sağladığı kolaylığı daha iyi kavrayacağınızı belirtmeliyim. Ancak bu uygulama sayesinde oyun oynarken, müzik dinlerken, video izlerken ya da telefonunuzda herhangi bir faaliyette bulunurken Whatsapp için ayrı pencere açmanıza gerek kalmayacak. Önünüze gelen mesaj baloncuğuna tıklayarak karşı tarafın ne yazdığını görebileceksiniz. Bu hususta cevap verip vermeyeceğinize çevrim içi olmadan karar verebileceksiniz.

Messenger İle Dashdow Arasındaki Fark Nedir?
Messenger uygulamasında telefonunuzda mesajlaşırken, video izlerken, müzik dinlerken facebook?tan gelen bildirimleri anında görebiliyor ve en önemlisi de anında cevap verebiliyorsunuz. Bu çizgiye dikkat edecek olursak Dashdow What App uygulamasında sadece baloncuklardan gelen mesajı okuma şansınızın olduğunu belirtmeliyim.
Dashdow What App uygulamasıyla sadece telefonunuza gelen Whatsapp mesajlarını görebilecek ve anında okuyabileceksiniz. Ancak cevap verme gibi bir şansınız olmayacak. Bu nedenle uygulamayı eksik bulsanız da mesajı anında okumanıza fırsat sağlayan mesaj baloncuklarından sonra yeni güncelleme olarak cevap verme özelliğinin getirileceği tahmin ediliyor.

Dashdow uygulaması kullanıcısı olmak istiyorsanız Android telefona sahip olmanız yeterli olacaktır. Uygulamayı istediğiniz zamanda indirerek kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ