WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan nasıl mesaj yayınlanır? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan nasıl mesaj yayınlanır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için birçok seçenek ve özelleştirme seçenekleri bulunuyor. WhatsApp üzerinden son görülmenizi değiştirerek kapatabilir ve son WhatsApp’a girme saatinizi herkesten gizleyebilirsiniz. WhatsApp’da ayrıca çevrimiçi olmadan mesaj yanıtlama işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için ise telefonunuza herhangi bir uygulama yükleme ihtiyacınız bulunmuyor. Gelin şimdi WhatsApp’ta çevrimiçi olmadan mesaj nasıl yanıtlanır bunun detaylarına bakalım.

WhatsApp’ta çevrimiçi olmadan mesaj yanıtlama

Realme’den 65 yaş üzeri vatandaşlara Whatsapp eğitimiRealme’den 65 yaş üzeri vatandaşlara Whatsapp eğitimi

WhatsApp’ta çevrimiçi gözükmeden mesaj yanıtlamak için bir uygulamaya ihtiyacınız bulunmuyor. Bu işlem için telefonunuzun kendi özelliğinden yararlanmanız gerekiyor. Bunun için ilk olarak WhatsApp uygulamasına girerek bildirimlerinizi telefon ekranına düşürmeniz gerekiyor. Bu durum için Ayarlar > Bildirimler bölümüne erişin. Burada bildirimlerin ekranda gözükmesini sağlayabilirsiniz. Bildirimler artık telefon kilit ekranında gözükmez ise bildirim geldiğinde telefonun ekranının üstünden bildirim olarak ekrana düşmez ise bu işlemi gerçekleştiremezsiniz.

WhatsApp mesajlarını bildirim olarak alıyorsanız, bildirim panelinden mesajı kaydırın ve cevapla butonu üzerinden mesajı yanıtlayabilirsiniz. Mesajınız bu sayede çevrimiçi gözükmeden yanıtlanmış olacaktır. Diğer yandan çevrimiçi olmadan bir mesaja da görüldü de atabilirsiniz. Bu işlem için ise aynı işlemleri takip edip bildirim ekranındaki WhtsApp bildirimi aşağı kaydırıp okundu olarak işaretle seçeneğini seçmeniz gerekiyor. WhatsApp üzerinden yapabileceğiniz bu bildirim ayarları sayesinde, çevrimiçi gözükmeden mesaj yanıtlayabilirsiniz. Ayrıca cihazı uçak moduna da alarak gelen mesaja yanıt yazdıktan sonra uçak modunu kapatarak interneti aktif hale getirip mesajın gitmesini sağlayabilirsiniz.


WhatsApp durum videolarına sınır geliyorWhatsApp durum videolarına sınır geliyor
WhatsApp için çoklu hesap desteği yolda!WhatsApp için çoklu hesap desteği yolda!

PAYLAŞ