WhatsApp'ın masaüstü sürümü karanlık mod desteğine kavuşuyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın masaüstü sürümü karanlık mod desteğine kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-14 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

 Mobil pazarda mesajlaşma olarak dünyanın en popüler uygulaması olan WhatsApp, yeniliklere ve geliştirmelere devam ediyor. Şimdi ise şirket sadece mobil değil masaüstü sürüm için bazı yenilikler getirdi. Şirketin yaptığı WhatsApp masaüstü yeni sürüm güncellemesi ile web tarafı da koyu sürüm ve çıkartmalar özelliğine kavuştu. WhatsApp uygulamasına bildiğiniz üzere aylar önce karanlık mod özelliği gelmişti. Kullanıcıların oldukça beğendiği koyu mod desteği şimdi masaüstü tarafına geliyor. Mobil tarafı sürekli olarak güncelleyerek yeni geliştirmeler sunan şirket, masaüstü kullanıcıları da ihmal etmiyor.

Bu kapsamda şirket 2.20.49.8 sürümü ile beraber mesajlaşma servisine yeni özellikler ve tasarım seçeneğini dahil ediyor. Gelin şimdi bu yeni sürüm ile beraber uygulamaya gelen yeniliklere göz atalım.

WhatsApp yeni güncellemelerden kullanıcılarını haberdar edecekWhatsApp yeni güncellemelerden kullanıcılarını haberdar edecek

WhatsApp masaüstü sürümü yenileniyor

Uygulama geliştiricisi tarafından son dönemde kullanıcıların her alanda kullandığı koyu mod özelliği WhatsApp Web için geliyor. Koyu tema bir süredir hem Android hem de iOS tarafından kullanıcılara sunuluyordu. Söz konusu bu yenilik şimdi ise WhatsApp masaüstü tarafına geldi. Uygulamanın masaüstü tarafında dahil olacak olan bu özellik ile beraber WhatsApp’ın arka planı siyah bir renge sahip olurken, sohbet balon rengi ise WhatsApp’ın yeşil tonuna sahip oluyor. Kullanıcıların gözlerini özellikle gece kullanımlarında daha az yormayı hedefleyen bu tema sıkça tercih ediliyor. Artık WhatsApp Web kullanıcıları da koyu modu kullanabilecekler.

Masaüstü sürümdeki bir diğer yenilik ise çıkartmaların yenilenmesi oluyor. WhatsApp’ın masaüstü sürümünde çıkartamalar özelliği yer alsa da varsayılanlar kullanılabiliyordu. Ancak kullanıcıların tercih ettiği özel çıkartmalar bu sürüm ile beraber gelmiş olacak. Artık telefonlarında yer alan çıkartmaları web tarafta senkronizasyon ile kullanabilecekler. Bu özelliklerin yer aldığı söz konusu güncelleme kullanıcılar için resmen yayınlandı. Artık yeni kullanımlarınızda bu yenilikleri görebilirsiniz.


WhatsApp alışveriş özelliği bir yenilik kazandıWhatsApp alışveriş özelliği bir yenilik kazandı
Apple'ın şartı WhatsApp'ın tepkisini çektiApple'ın şartı WhatsApp'ın tepkisini çekti

PAYLAŞ