WhatsApp'ın Koyu Mod'u yeterince koyu değil - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın Koyu Mod'u yeterince koyu değil

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-04 11:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, son zamanların en çok beğenilen özelliği karanlık moda kavuşmak için uzun süre bekledi. Heyecanla beklenen bu karanlık mod özelliğini WhatsApp uygulamaya eklemişti. Ancak sunulan Koyu Tema, kullanıcılar tarafından çok koyu değil değerlendirmesi ile karşı karşıya kaldı. Vazgeçilmez uygulamalardan biri olan WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda karanlık mod özelliğini kullanıcılara sunmuştu. Şu an için uygulamanın beta sürümüne eklenen bu yeni özelliğin önemli ölçüde sorun çıkardığı tespit edildi. 

Karanlık mod özelliği geçtiğimiz yıldan bu yana birçok platformda yer alan ve oldukça da beğenilen bir özelliktir. WhatsApp, karanlık mod özelliğini sunmakta oldukça gecikmiş olsa da bir hafta önce uygulamanın beta sürümü ile karanlık mod özelliği sunuldu. Fakat elde edilen bilgilere göre WhatsApp uygulamasının koyu teması beklendiği kadar da koyu değil. Bu özellik ile beraber WhatsApp'ın arka planı siyahtan ziyade koyu yeşilimsi gri rengine dönüyor. Fakat kullanıcılar AMOLED erkanlı akıllı cihazlarında pil tüketimini azaltmak adına uygulamanın arka plan renginin tamamen siyah olmasını talep ediyor. 

WhatsApp tatil modu nedir? WhatsApp tatil modu nasıl açılır?WhatsApp tatil modu nedir? WhatsApp tatil modu nasıl açılır?

Ekran tam siyah değil

WhatsApp 'ın yaptığı güncelleme ile beraber uygulamanın ayarlar menüsünden duvar kağıdını Düz Renk şeklinde belirleyip en koyu rengi seçerseniz dahi siyah rengi yakalayamıyorsunuz. Tamamen siyah arka plan kullanmak istediğiniz taktirde siyah renkte bir görsel bulup bunu duvar kağıdı olarak belirlemeniz gerekiyor. Düşünülen o ki şirket, kullanıcılarının bu tercihlerini göz önünde bulundurarak yakın zaman içerisinde bu gri ekranı düzelterek tamamen siyah bir arka plan sunacak. Bu sayede uzun bir bekleyişin ardından WhatsApp uygulaması da koyu mod özelliğine kavuşacak. Son zamanların en popüler uygulaması WhatsApp uygulamasının koyu tema özelliği şu an için halen beta test sürecinde olup özelliğin yakın zaman içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Yeni koyu mod tam koyu olmasa dahi bunun için çeşitli çözümler vardır.

 

 


WhatsApp Şubat ayında birçok iOS ve Android cihazlara desteğini kesecek!WhatsApp Şubat ayında birçok iOS ve Android cihazlara desteğini kesecek!
WhatsApp tatil modu nedir?WhatsApp tatil modu nedir?
WhatsApp fotoğraf gitmiyor tekrar dene hatası ve çözümüWhatsApp fotoğraf gitmiyor tekrar dene hatası ve çözümü

PAYLAŞ