Whatsapp'ın dikkat çekmesini sağlayan 3 yeni özelliği - Haberler - indir.com

Whatsapp'ın dikkat çekmesini sağlayan 3 yeni özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-26 12:31:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WhatsApp yeni aldığı 3 yeni özellik sayesinde yeniden tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı.

2019 yılı itibari ile yeni güncellemeleri ile daha yetenekli bir hale gelen WhatsApp, özellikle üç yeni özelliğinin yeni yıla saklandığı konusunda genel bir izlenim bırakmış durumda. Yapılan güncelleme ile birlikte WhatsApp kullanıcılarının kullanmaya başladığı 3 yeni özellik, uygulamayı çok daha etkin hale getirmiş gibi görünüyor. Güncelleme ile birlikte 2.19.10 sürümüne geçiş yapan WhatsApp'ta çıkartmalar, özel yanıtlar ve WhatsApp durumlarına gelen yeni özellikler dikkat çekici.

WhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktıWhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktı

WhatsApp’ta yeni emojiler

WhatsApp kullanıcıları gönderdikleri resim ya da farklı içeriklere emoji ekleme imkânına sahipti. Fakat yapılan yenilik ile birlikte artık fotoğrafların üzerine fotoğraf, video üzerine video yüklemek mümkün. Bunun için aynı emoji ekler gibi fotoğraf paylaşımı sırasında seçeneklerden fotoğrafları seçmeniz yeterli oluyor. 

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?

WhatsApp’ta özel yanıtla dönemi başlıyor

WhatsApp için gelen bir diğer unsur ise kişilerin özel olarak yanıtla seçeneği. Özellikle grup konuşmalarında etkin bir şekilde kullanılacak bu özellik sayesinde kişilere özel bir şekilde yanıt verebilmek mümkün.

3D Touch desteği

Sadece iPhone modellerinde geçerli olan bu yeni özellikte kişinin durumunun izlenebilmesi adına iPhone kullanıcıların 3D touch özelliğini kullanması mümkün olacak.

Bu yeni özellikleri ile 2019’a giriş yapan WhatsApp, giderek daha kapsamlı hale geliyor. 

WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi


Whatsapp, birçok telefona desteğini kestiWhatsapp, birçok telefona desteğini kesti
WhatsApp Web, QR kodla nasıl bu kadar hızlı gerçekeştiriliyor?WhatsApp Web, QR kodla nasıl bu kadar hızlı gerçekeştiriliyor?

WhatsApp sesli arama özelliği videosu


PAYLAŞ