WhatsApp'ın bir sonraki güncellemesiyle birlikte gelecek yeni özellikler - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın bir sonraki güncellemesiyle birlikte gelecek yeni özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-21 22:34:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Uygulama

Gelinen noktada mobil cihazların vazgeçilmezi haline gelen popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ın yeni ve son sürümü önümüzdeki günlerde yepyeni özelliklerle birlikte kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Whatsapp’ın son beta güncellemesi, hem Android hem de iOS platfromu için ilginç birtakım özellikleri gün yüzüne çıkarmıştı. Bu 4 özelliğin ise her iki işletim sistemine de geleceği belirtilmişti.  İşte o özellikler:

WhatsApp Rekor KırdıWhatsApp Rekor Kırdı

Karanlılk Mod

Kullanıcı tarafında uzun süredir hasretle beklenen karanlık mod desteği beta sürümünde bizlere göz kırpmıştı. Beta sürümünde yayınlansa da geliştirme aşamasında olduğu için tüm kullanıcılar bu özelliğe kavuşamamıştı. Yeni sürümle birlikte artık Whatsapp karanlık mod, karanlık bildirim mesajları desteği gelecek.

Kendini imha eden mesajlar

Yeni güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar kendini imha eden mesajlar gönderebilecek. Bu sayede 5 saniye, 1 saat, 7 gün veya 30 gün içerisinde kendini silmeye ayarlanmış mesajlar gönderebileceğiz.

Başlangıç Ekranı

Splash Screen adı verilen bu özellikle birlikte uygulamayı ilk açışta kullanıcıları ekranda belirecek olan bir Whatsapp logosu yer alacak. Hem Android hem de iOS platformu için gelecek olan bu özelliğin bir de karanlık versiyonu olacak.

Sessize alınan kişilerin durumlarını gizleme

Bir diğer özellik ise sessize alınan kişilerin durum güncellemelerinin de gizlenebilmesi. Bu özellik aktifleştirdiğimizde durum güncellemeleri bölümünde gizli ibaresi yer alacak. Göster seçeneğine tıklandığında ise sessize alınan durumlar aktifleşecek.


WhatsApp Şifreli Mesajlaşma EklediWhatsApp Şifreli Mesajlaşma Ekledi
WhatsApp Android'de 100 Milyonu GeçtiWhatsApp Android'de 100 Milyonu Geçti

WhatsApp Güvenlik Açığı Videosu


PAYLAŞ