WhatsApp'ın beta sürümünde çoklu cihaz özelliğiyle birlikte çalışacak yeni bir çıkış özelliği tespit edildi - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın beta sürümünde çoklu cihaz özelliğiyle birlikte çalışacak yeni bir çıkış özelliği tespit edildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-10 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için yeni özellikler yolda olduğu ortaya çıktı. WhatsApp Beta güncellemesi ile ortaya çıkan detaylara göre, uygulamaya çoklu cihaz desteği geleceğe yönelik detaylar ortaya çıktı. WhatsApp’ın bir süredir çoklu hesap desteği üzerinde çalıştığı biliniyordu. Söz konusu bu özellik ile birden fazla telefonda tek bir hesap kullanmak mümkün olacak. Mesajlaşma uygulaması için oldukça önemli bir hamle olarak görülen bu yenilikte WABetaInfo tarafından belirtilene göre iOS 2.21.30.16 sürümü için WhatsApp beta yeni çıkış özelliği ile geliyor.

WhatsApp’a çoklu hesap özelliği geliyor

Telegram'a, WhatsApp sohbetlerini kolaylıkla taşıma özelliği geldiTelegram'a, WhatsApp sohbetlerini kolaylıkla taşıma özelliği geldi

Platform kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviyede tutmak adına geliştirmeye devam ediyor. Bu noktada ise yeni özellikleri platformuna dahil eden şirket, bir yeni özelliğini daha ortaya sundu. WABetaInfo tarafından ortaya çıkartılan bu yeni özelliğe göre temel olarak kullanıcıların WhatsApp’ının yer aldığı cihazlardan çıkış yapabilmesi mümkün olacak. Şuana kadar ki raporlara göre mesajlaşma uygulaması WhatsApp hesabı için dört farklı cihaza kadar destek bulunacağı iddia ediliyor.

Özellik henüz iddialardan ibaret olurken, resmileştiği zaman cihaz sayısında değişiklik olabileceği düşünülüyor. Bu noktada şirketin telefonlar ve tabletler için destek sağlayacağı ve WhatsApp Web’den ise farklı olacağı söyleniyor. Diğer yandan ana cihazda aktif bir internet bağlantısına da gerek kalmayacak. Bu yeni oturum kapatma özelliğinin kullanıma sunulduğunda çoklu hesap desteğinin de bir entegresi olması bekleniyor.


KVKK WhatsApp'tan belge talep ettiKVKK WhatsApp'tan belge talep etti
WhatsApp sessiz video özelliğinin testlerine başladıWhatsApp sessiz video özelliğinin testlerine başladı

PAYLAŞ