Whatsapp'ın Android Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Whatsapp'ın Android Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Akıllı Telefonlar

Facebook tarafından rekor fiyata satın alınarak alanında öncü olmaya devam eden mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Android versiyonu güncellenerek yeni özelliklerine kavuştu.

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp'ın Android güncellemesinden sonra görünüm, resim ve profil durumu için yeni gizlilik ayarları eklendi. Ayrıca hızlı fotoğraf paylaşımı için homescreen linki de uygulamada yer aldı. Arkadaşlarınız ile sohbet ederken uzun video gönderebileceğiniz WhatsApp ile profil fotoğraflarınızı ve grup simgelerinizi paylaşabilir veya kaydedebilirsiniz. Bununla birlikte widget ile ana ekranda okunmamış iletileri görüntülemek için seçenekler bulunan WhatsApp da kullanıcılar için gönderilebilecek sohbet geçmişi arttı.

Samsung Galaxy Note 3 ve diğer Sony akıllı telefonlarda bulunan sesli notlar kayıt sorunu tamamen ortadan kalktı. Android güncellemesi ile Hintçe dil desteği eklenen WhatsApp'a bir arkadaşına servis için ödeme özelliği de eklendi.

Alanında öncü olan popüler mesajlaşma servisi WhatsApp Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ