WhatsApp'ın Android sürümünde beklenen Netflix özelliği kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın Android sürümünde beklenen Netflix özelliği kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp geliştiricileri, bu uygulamanın Android sürümünü güncelledi. Kullanıcılara sunulan güncelleme aylar önce iOS platformunda kullanıma sunulan ve Netflix içeriklerinin direk olarak WhatsApp uygulamasından izlenebilmesini sağlayan bir özelliği de Android kullanıcılarına sunuyor. Her geçen gün kullanıcı sayısını artıran mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarına sunduğu yeniliklerle popülerliğini korumaya devam ediyor. Aynı zamanda WhatsApp uygulamasının popülaritesi, talep edilen özelliklerin sayısını da artırmayı başarıyor. Şimdi uygulamanın Android sürümünü güncelleyen geliştirici ekip, sizlere aylar önce bahsedilen bir özelliği resmen kullanıma sunmuş gözüküyor. 

Aslına bakmak gerekirse WhatsApp geliştiricilerinin kullanıma sundukları bu yeni özellik, ilk olarak geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde ortaya çıkmıştı. Geliştirici ekip yeni özelliği iOS platformunda kullanıma sunmuştu. Birçok tüketici için kullanışlı olacak olan bu özellik, WhatsApp uygulamasındaki Netflix içeriklerinin direk olarak uygulama içerisinde açılmasını sağlıyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde tıpkı YouTube videolarında olduğu gibi artık Netflix videolarında da herhangi bir yönlendirmeye ihtiyaç duymadan içerikleri açabiliyorlar. 

WhatsApp grupları takip edeceği iddiaları hakkında açıklama yaptıWhatsApp grupları takip edeceği iddiaları hakkında açıklama yaptı

WhatsApp'a yeni özellik geldi

WhatsApp uygulamasının geliştirici ekibi tarafından Android platformu için kullanıma sunulan bu özellik, tüketicilerin işlerini her zamankinden daha kolay hale getirecek gibi gözüküyor. Çünkü Netflix aboneleri artık herhangi bir akıllı cep telefon ekosisteminde olursa olsunlar WhatsApp üzerinden birbirine Netflix içerikleri gönderdikleri taktirde direk olarak uygulama içinden söz konusu içerikleri seyredebilecekler. WhatsApp geliştiricilerinin Android platformu için yeni sürüm 2.20.123 koduna sahip ve kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. WhatsApp uygulamasını Google Play Store platformu üzerinden güncellerseniz sizde uygulamanın bu yeni sürümünü kullanabilirsiniz. 

 


WhatsApp 'Evde Hep Birlikte' çıkartmalarını yayınladıWhatsApp 'Evde Hep Birlikte' çıkartmalarını yayınladı
Whatsapp grup çağrılarındaki katılımcı sınırını yükseltiyorWhatsapp grup çağrılarındaki katılımcı sınırını yükseltiyor
Corona virüs için WhatsApp Danışma Hattı kurulduCorona virüs için WhatsApp Danışma Hattı kuruldu

PAYLAŞ