Whatsapp'da Mavi Tık Olmadan Mesaj Nasıl Okunur? - Haberler - indir.com

Whatsapp'da Mavi Tık Olmadan Mesaj Nasıl Okunur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-08 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta mavi tik diye bir olayın olduğunu biliyoruz. Bu mavi tik özelliği zaman zaman birçok ilişkilerde problemler yaratsada, WhatsApp bu özelliği kapatıp açabilme ayarını getirmişti. Bizde sizlere bu içeriğimizde gelen mesajı açmadan yani karşı tarafa mavi tik gitmeden mesajları okumanın yönteminden bahsedececeğiz. Bu sayede gelen mesajı açıp okuyabileceksiniz ve karşı tarafa ise mavi tik gitmeyeceğinden ötürü bundan haberi olmayacak. Bunun için ekstra bir uygulama yada ayara ihtiyaç olmadığını belirterek şimdi bu yöntemin işleyiş biçimine geçelim.

Normal şartlarda bir mesaj geldiğinde mesajı açmadan ve doğal olarak karşı tarafa mavi tik gitmeden mesajı bildirim alanından okumak mümkün oluyor. Ancak uzunca mesajlarda ve ard arda atılan mesajlarda mesajım neredeyse hiçbir bölümü okunamıyor. Karşı tarafa mavi tik gözükmeden WhatsApp mesajını okumak için ise gelen mesaj sonrasında internet bağlantılarınız olan Wifi ve Mobil veriyi kapatmanız gerekiyor. İnternet bağlantınızı kapattıktan sonra gelen mesaja girerek okuyabilir ve internet bağlantınız olmadığından ötürü karşı tarafa mavi tık onayı iletilmeyecektir.

Eğer sizde son görülme ve okundu bilgisini kapatmak istemiyorsanız ve mavi tik gitmeden mesaj okumak istiyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz. Ancak Wifiyi geri açtığınızda mavi tik'in gideceğini belirtelim. Bu nedenle müsait olduğunuz an internet bağlantısını geri açarsanız mavi tikin gitmesini sağlayabilirsiniz. Son olarak WhatsApp uygulamasını hem iOS hemde Android platformları üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilir ve arkadaşlarınız ile konuşmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ