WhatsApp'da birinin sizi engellediğini nasıl anlarsınız? - Haberler - indir.com

WhatsApp'da birinin sizi engellediğini nasıl anlarsınız?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 09:39:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

WhatsApp Messenger, pek çok özelliğe sahip olan birkaç mesajlaşma uygulamasından sadece biridir. WhatsApp'ın kullanıcıların birbiri ile iletişim kurma tarzını değiştirdiği bir gerçektir. SMS'ler sevdiklerinizle, arkadaşlarınızda iletişim kurmanın temel olarak birincil yolu olduğu günler artık neredeyse geride kaldı. WhatsApp uygulaması ile arkadaşlarınız, aileniz ve daha kolay bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. 

Platformun Durum, görüntü ve arama, anlık mesajlaşma ve çok daha fazlası gibi detaylı özellikler sunmaktadır. Sıkça kullanılan önemli özelliklerden biri ise artık konuşmak istemediğini birini engelleme özelliğidir. Bir kullanıcının sizi WhatsApp üzerinden engelleyip engellemediğini söyleyemezseniz de, bunu öğrenmenin birkaç yolu vardır. WhatsApp uygulamasında arkdaşlarınızın sizi engelleyip engellemediğini kolaylıkla anlamak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

WhatsApp kullanıcıları yeni bir özelliğe kavuştuWhatsApp kullanıcıları yeni bir özelliğe kavuştu

WhatsApp Messenger'da kişilerin engellediğini anlamanın yolları

Kişinin son görülmesi veya online olduğunu göremezsiniz

Bir kullanıcının sizi WhatsApp uygulaması üzerinden engelleyip engellemediğini anlamanın en kolay yolu, Son Görülme ve Çevrimiçi görünür olup olmadığını kontrol etmekten geçer. Bunun için ilgili kişinin sohbet sayfasına girerek Çevrimiçi/Son Görülme seçeneğinin gösterilip gösterilmediğine bakmanız yeterlidir. Fakat , kullanıcının Son Görülme özelliğini kendi kapatma ihtimalini de unutmamak gerekir. 

Kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz

Bir kullanıcının sizi WhatsApp uygulamasından engelleyip engellemediğini anlamanın bir diğer yolu ise, Kişi'nin profil fotoğrafına bakmaktır. Bir kullanıcı eğer sizi engellediyse onun profil fotoğrafını göremezsiniz. Aynı zamanda durumlarını da göremezsiniz. 

WhatsApp mesajlarınız teslim edilmeyecek

Bu özellikte aynı zamanda bir kullanıcının sizi WhatsApp Messenger'dan engelleyip engellemediğini kontrol etmek için pratik bir yöntemdir. Burada tek yapılması gereken sizi engelleyen bir kişiye mesaj göndermektir. Gönderdiğiniz mesajda sadece tek bir tik gözüküyorsa ve hiçbir zaman ikinci bir tik işareti gözükmüyorsa, bu kişinin sizi platformda engellediğini anlayabilirsiniz. 

WhatsApp sesli ve görüntülü görüşmeler yapamayacaksınız

Bu madde, bir kişinin WhatsApp uygulamasından engelleyip engellemediğini kontrol etmek için önemli bir maddedir. WhatsApp, hem sesli hem de görüntülü yapmanıza izin verir. Fakat, bir kişi sizi WhatsApp Messenger'dan engellediyse, onu sesli veya görüntülü arayamazsınız. 

Kişiyi bir gruba ekleyemezsiniz

Bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini anlamak için en kesin yol budur. Burada tek yapmanız gereken ise, sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyle bir WhatsApp grubu oluşturmak. Gruba ekleyebilirseniz sizi engellememiştir ancak eklemeye çalıştığınızda “Bu Kişiyi Ekleme Yetkiniz Yok” mesajı ile karşılaşıyorsanız, o kişi sizi kesin olarak engellemiştir. Bu ve yukarıda yer alan yöntemleri deneyerek bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini anlayabilirsiniz. Bunları denemek yerine kişiyi arayarak sorabilirsiniz de. Kesin sonucu verecek esas detay budur. 

 




WhatsApp Taliban'a yardım kanallarını engelliyorWhatsApp Taliban'a yardım kanallarını engelliyor
WhatsApp kaybolan mesajlarda yenilik getiriyorWhatsApp kaybolan mesajlarda yenilik getiriyor
WhatsApp’tan para transferlerini kolaylaştıran hamleWhatsApp’tan para transferlerini kolaylaştıran hamle

PAYLAŞ