WhatsApp'a Yeni Kişi Nasıl Eklenir? - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Yeni Kişi Nasıl Eklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-02 09:40:25
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

WhatsApp uygulaması üzerinde rehberinizde ekli olan kişilerin WhatsApp kullandığını nasıl öğreneceğinizi sizlere anlatacağız. Bildiğiniz üzere WhatsApp bir profil oluşturmaktan yanı sıra herkese özgü telefon numaraları ile açılabilen bir uygulamadır. Kullanıcılar uygulamaya telefon numaraları ile kayıt ve onay işlemi gerçekleştiriyor ve bu sayede hesaplarını oluşturuyorlar. Bu noktada herkezin rehberinde kayıt olan kişilerin ise WhatsApp hesapları var ise ortaya çıkabiliyor. Bu içeriğimizde sizlere hangi kişilerinizin WhatsApp kullandığını öğrenmek, WhatsApp'a yeni kişi eklemek ve kişilerinizi geri silmek için yapmanız gereken adımlardan bahsedeceğiz.

Hangi Kişilerinizin WhatsApp Kullandığını Öğrenmek

  • WhatsApp uygulamanızı açın.
  • Sohbetler sekmesine erişin ve sohbetler sekmesi alt köşed yer alan yeni kişi ekle simgesine basarak rehberinizdeki kişileri listeleyin.
  • listede çıkan kişilerin WhatsApp hesabı bulunduğu anlamına gelmektedir.

WhatsApp Yeni Kişi Eklemek

  • WhatsApp uygulamasını açın.
  • Sohbetler sekmesine ulaşın.
  • Oradan Yeni Sohbet > Yeni kişi adımlarını izleyin.

Telefon numarasını kayıt ederken ülke kod  - tam telefon numarası şeklinde kayıt etmeniz gerekmektedir. Yani telefon numarasını kayıt ederken sıfırları eklemeden kayıt edeceğinizi hatırlatalım. Diğer yandan cihazınızın normal telefon numarası çevirme alanından ekleyeceğiniz yeni kişinin numarasını girip ve normal rehbere bir isim kayıt eder gibi kayıt işlemi gerçekleştirirseniz, WhatsApp'a yeni bir kişi kaydetmiş olacaksınız.

WhatsApp uygulamasını iOS cephesinde App Store, Android tarafında ise Google PLay Store üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ