Whatsapp'a yeni güncelleme! - Haberler - indir.com

Whatsapp'a yeni güncelleme!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 10:02:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp bu sabah değişti. Facebook çatısı altında yürütülen proje bazı değişikliklere gitti.

Whatsapp yenilenen grup görüşmesi ile grup gizliliğini arttırdı. Grup yöneticileri artık grup bilgisi altına amaç ve detaylı bilgi girebilecek. Bu tanıtım yazısı sayesinde ise yeni gelen grup üyeleri grup'un amacını ve bazı detaylarını okuyabilecek bu sayede yabancılık çekmeyecek.

Ayrıca grup üyeleri kendisinden bahsedilen mesajları kaçırmayacak. Bu sayede kişi ne olup bittiğini daha kolay çözebilecek. Bu özellik daha önce Discord ve Slack uygulamalarında kullanılmıştı halende kullanılmaya devam etmekte. Kullanıcıların geri kalmamasını sağlayacak olan ise "@" tuşu olacak.Yeni katılımcılar ise arama özelliğinden çok daha kolaya faydalanabilecek. Ayrıca grup yöneticileri diğer yöneticilerin grup ikonunu değiştirmesine kısıtlama getirebilecek.Yöneticiler diğer grup yöneticileri de normal üyeye çevirebilecek. Grubu ilk kuran kişiyi diğer grup yöneticileri gruptan atamayacak ve buna ek olarak istenmeyen bir üyeyi grupa kimse ekleyemeyecek. Whatsapp bu detaylarda geç kalmış olsada bunlar çok önemli özellikler. 





PAYLAŞ