WhatsApp'a yeni bir görüşme özelliği geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'a yeni bir görüşme özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-21 14:30:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mesajlaşma denildiği zaman akla gelen ilk uygulama olan WhatsApp için yenilikler görmeye devam ediyoruz. WhatsApp’ın sevilen görüşme özelliğine yönelik yeni bir özelliğin geleceği belli oldu. WhatsApp artık grup görüşmeleri esnasında, görüşmeye sonradan dahil olmanıza imkan tanıyacak. Görüşmelere katılmak için görüşmeye bir kez dokunmak mümkün olacak. Her gün milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, günümüzün standart bir uygulaması haline gelmiş durumda. Durum böyle olunca, yeniliklere ve sürekli olarak geliştirilmeye açık olan uygulamaya yenilikler gelmeye devam ediyor. Bu yeni özellik sayesinde ise grup olarak görüntülü yada sesli görüşen kullanıcılara yönelik olduğunu belirtelim.

Bu özelliğe kadar, grup görüşmelerinde dahil olmak için görüşmeyi tekrardan başlatmak gerekiyordu. Ancak Zoom ve Google Meet platformlarında olduğu gibi artık WhatsApp grup görüşmelerine tek bir tık ile sonradan dahil olabileceksiniz.

GoDaddy WhatsApp Türkçe müşteri desteği sunuyorGoDaddy WhatsApp Türkçe müşteri desteği sunuyor

WhatsApp görüşmelerine sonradan dahil olunabilecek

WhatsApp’ın yayınlamış olduğu bu yenilik sayesinde Aramalar sekmesinde bulunacak olan o an katılabileceğiniz grup görüşmesi gözükecek. Bu görüşmelere katılmak için ise aramanın üstüne dokunmak yeterli olacak. Diğer yandan katılmak istediğiniz görüşmede kimlerin yer aldığı gibi detaylarda görüşmeye katılmadan önceki ekranda gözükecek. Daha sonradan dahil olunabilecek bu grup görüşmeleri, güvenlik noktasında ise uçtan uca şifrelemeye sahip olacak. WhatsApp’ın birçok kişinin kullanmaya başlayacağı bu özelliği, tekrardan yayınlanmaya başladı. Kısa süre içinde tüm kullanıcılara erişmesi bekleniyor. Bakalım bu özellik ne derece beğenilecek göreceğiz.


WhatsApp aramaların arayüzü yenilendiWhatsApp aramaların arayüzü yenilendi
Telefonsuz WhatsApp Kullanımı İçin Önemli AdımTelefonsuz WhatsApp Kullanımı İçin Önemli Adım

PAYLAŞ