WhatsApp'a Yazılı Durum Özelliği Geri Geldi! - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Yazılı Durum Özelliği Geri Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-14 21:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a geçtiğimiz aylarda yeni bir durum özelliği gelmişti. Söz konusu bu özellik Snapchat'de uzun süredir kullanılan ve Facebook'un Instagram'a kazandırdığı hikayeler durum özelliğiydi. Bu özellik ile kullanıcılar bir durum paylaşıyor ve bu durum 24 saat sonra otomatik olarak kayboluyordu. Ancak birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı ve bu özellik beğenilmedi diyebiliriz. Son olarak Facebook'un mesajlaşma uygulaması olan Messenger'ada gelen bu özellik bakalım nasıl karşılanacak. Durumlar böyle olurken WhatsApp'a oluşan olumsuz geri bildirimlerden ötürü yöneticiler yeni Beta versiyonu ile yazılı durum oluşturma özelliği tekrardan WhatsApp'a getirdiler.

Şuan için Beta kullanıcılarına sunulan 2.17.95 versiyonlu WhatsApp sürümü ile bu yazılı durumun geri geldiğini görüyoruz. Artık kullanıcılar eskiden olduğu gibi profillerinin alt kısmında yer alan sabit bir durum yazısı belirleyebilecekler. Bunun için WhatsApp arayüzünden sağ üst bölümde yer alan üç noktalı kısıma tıklayın ve buradan Setting bölümüne ulaşın. Ayarlar menüsüne girdikten sonra isminizin bulunduğu profil kısmınıza basın. Burada Hakkında bölümünde artık yazılı bir durum oluşturabileceğinizi göreceksiniz. Ayrıca orada bulunan hazır durum metinlerinden de kullanabilirsiniz.

Bu yeni güncelleme ile tekrardan metin durum özelliği gelsede, fotoğraflı ve videolu durum paylaşım özelliğide kaldırılmış değil. Bu noktada WhatsApp kullanıcıların pek de kullanmadığı medya özelliğini henüz uygulamasından tamamen çıkartmış değil. Sabit metin içerikli durum özelliği şuan için Beta sürümünde, yakın zamanda WhatsApp'a gelecek olan geniş güncelleme ile bu durumun tüm kullanıcılara verilmesi bekleniyor. Sizde dilerseniz resmi güncellemeyi beklemeden Google Play Store üzerinden, WhatsApp Beta kullanıcısı olarak gelen güncellemeden erken olarak yararlanabilirsiniz.





PAYLAŞ