WhatsApp'a Touch ID ve Karanlık Mod Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Touch ID ve Karanlık Mod Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-02 12:53:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Mesajlaşma servisleri arasında 'En iyi' konumunda yer alan WhatsApp yenilikler ile güncelliğini sürdürmeyi hedefliyor. Kullanıcıların geri dönüşleri ile son zamanlarda uygulamaya yeni özellikler kazandıran şirket şimdi ise yepyeni yeteneklerini yakın zamanda sunmaya hazırlanıyor. Kullanıcı deneyimi hali hazırda üst düzey olan uygulama için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise iOS kullanıcıları için Touch ID desteği gelecek olan WhatsApp'ın tüm platformlarına karanlık mod desteği de gelecek. Ayrıca grup sayısı 256 ile sınırlı olan bu rakam 4096'a arttırılacak.

iOS kullanıcısı iseniz, özel sohbetleriniz için yeni bir güvenlik önlemi gelecek diyebiliriz. Gelecek olan Touch ID desteği sayesinde uygulamaya girişte parmak izi okuyucunuzu kullanabileceksiniz. Bu sayede ekran kilidiniz açılsa bile WhatsApp uygulamanıza bir başkasının erişmesi engellenmiş olacaktır. Bir diğer tasarım yeniliği karanlık mod ile beraber artık WhatsApp koyu renk bir tema ile kullanılabilir olacak. Bir başka yenilik ile beraber ise artık 256 kişilik gruplar yetersiz olduğu noktalarda bu rakam 4096 sınırına genişletiliyor.

WhatsApp iOS 2.18.40 beta sürümü ile beraber kullanıcıların WhatsApp widger'ı ile durum güncellemelerini görebilmelerini sağlayacak. İyileştirilen bir başka nokta ise artık başka bir uygulamayı açsanız bile WhatsApp'ta açtığınız ses kayıdını dinlemeye devam edeceksiniz.





PAYLAŞ