WhatsApp'a sesli mesajları hızlandırma özelliği geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'a sesli mesajları hızlandırma özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-24 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir özellik kazandı. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar sesli mesajlarını artık daha hızlı dinleyebilecekler.

Gizlilik sözleşmesiyle tüm dünyada yankı uyandırsa da hala en çok kullanıcıya sahip tek mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, rakiplerindeki özellikleri kullanıcılara sunarak piyasadaki liderliği korumaya çalışıyor. Bu konuda yeni bir adım atan şirket hali hazırda Telegram’da bulunan bir özelliği WhatsApp’a entegre etti.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi WhatsApp için uyardıCumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi WhatsApp için uyardı

WhatsApp sesli mesajlar artık hızlandırılabilecek

Bugün WhatsApp için yayımlanan güncellemeyle birlikte platforma önemli bir özellik getirildi. Artık kullanıcılar sesli mesajlarını daha hızlı dinleyebilecekler. Evet söz ettiğimiz özellik oynatma hızını değiştirmenize imkan tanıyan bir özellik. Aslına bakarsanız bu özelliğin çok da yeni olduğunu söyleyemeyiz. Kullanıcılarını rakiplerine kaptırmaya başlayan şirket senenin başlarında yeni özellikler için kolları sıvamış ve Mart ayının başında bu özelliği ilk etapta geliştiricilerin kullanımına sunmuş ardından da açık beta sürecini başlatmıştı. Fakat özelliğin beta sürümü pek çok kullanıcı tarafından fark edilmedi.

Bu özellik için test sürecinin sonuna gelen şirket bugün hızlandırma özelliğin kararlı versiyonunu tüm kullanıcıların erişimine sundu. Sesli mesajları daha hızlı dinlemek isteyen kullanıcılar tarafından oldukça beğenilecek olan bu özellik üç farklı seçenekle karşımıza çıkıyor. WhatsApp’ın bu noktada sunduğu ayarlar şu şekilde; 1x (orijinal hız), 1.5x ve 2x. Ayrıca yeni özellik mesajı dinlerken ilgili düğmeyi kullanarak hızları değiştirmenize de imkan tanıyor.

 


WhatsApp'dan beklenen arşiv özelliği geldiWhatsApp'dan beklenen arşiv özelliği geldi
WhatsApp gizlilik sözleşmesi Türkiye'yi kapsamayacak WhatsApp gizlilik sözleşmesi Türkiye'yi kapsamayacak 

PAYLAŞ