WhatsApp'a Önemli Yenilikler Geldi! - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Önemli Yenilikler Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 18:55:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz zamanlarda grup video konuşmalarının önünü açmıştı. Fakat bunu yapmak planladıklarından çok daha zor oldu. Kullanıcıların grup konuşmaları konusunda çok daha rahat olmasını isteyen şirket, yeni güncellemesi ile bu durumu gerçekleştirecek gibi duruyor. İşte WhatsApp'a gelen önemli yenilikler

WhatsApp'ta ortalığı karıştıran açık tedirgin ediyor!

Facebook, WhatsApp'ta transfer yapabileceğiniz bir kripto para geliştiriyorFacebook, WhatsApp'ta transfer yapabileceğiniz bir kripto para geliştiriyor

WhatsApp'a yeni gelen özellikler neler?

Gelen bu özellikler arasında, WhatsApp grupların üst kısmında yeni bir buton yerini alacak. Bu butona basınca grup üyelerini hızlı bir şekilde seçebilir, görüntülü konuşma veya sesli konuşma başlatabilirsiniz. Bu özelliğin oldukça faydalı bir özellik olduğunu belirtmemizde fayda var. WhatsApp tarafında gelen diğer bir düzenleme, GIF kısmına geldi. GIF hazırlarken ve paylaşırken yaşanan bazı hatalar bu güncelleme ile birlikte giderildi.

Tüm yenilik ve düzenlemelerin yanı sıra, Android uygulamasını kullananlar için yeni özelliklerin de sunulması planlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde bu mesajlaşma uygulamasının Android kısmında parmak izinin geleceğini söylemiştik. İşte bu güncelleme de parmak izi özelliğine kavuşuyoruz. WABetaInfo tarafından gelen bilgilere göre bu özellik zaman içerisinde Android kullanıcıları artık parmak izi okuyucusunu kullanarak kilit koyabilecekler. 

Parmak izi okuyucusu sayesinde WhatsApp'a her girdiğinizde uygulama, parmak izi doğrulaması isteyecek. Bu sayede sizden başka hiç kimse mesajlarınıza erişemeyecek. Tabii uyurken biri parmak iziniz ile uygulamayı açmazsa... Eğer bu haberdeki özelliklere erişemiyorsanız ya güncelleme henüz gelmemiştir ya da uygulamanız güncel değildir.


WhatsApp Siber Saldırıları Yeniden BaşladıWhatsApp Siber Saldırıları Yeniden Başladı
WhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktıWhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktı
Whatsapp, birçok telefona desteğini kestiWhatsapp, birçok telefona desteğini kesti

PAYLAŞ