WhatsApp'a Önemli Bir Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Önemli Bir Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 08:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için önemli bir özellik kullanıma sunulmaya hazırlanıyor. Henüz test aşamasında ortaya çıkan bu söz konusu özelliğe göre kullanıcıların sürekli rahatsız edilmesinin önüne geçilecek. Bu noktada ise grup davetlerinin kontrol edilebilmesi için yeni bir özellik yakında WhatsApp’a eklenmiş olacak. Şirket uygulama içerisindeki kontrolün kullanıcılar tarafından daha da yönetilebilir olması için geliştirmelerini sürdürüyor. WABetaInfo’nun beta tarafından farkedilen bu yeni özellik ile bir kişinin gruplara habersiz bir şekilde dahil edilmesinin önüne geçilmiş olacak.

WhatsApp Gruplar İçin Önemli Yenilik

WhatsApp Android Arayüzü YenileniyorWhatsApp Android Arayüzü Yenileniyor

WhatsApp’ta bildiğiniz üzere bir gruba habersiz bir şekilde dahil edilebiliyorsunuz. Bu durum oldukça sinir bozucu olurken, arayüzün tam bir çöplüğe dönüşmesine sebep olan bu durumu düzeltmek için hazırlıklar başladı. Beta sürecinden sonra güncelleme ile kullanıcılara verilecek olan bu yeni yönetim özelliği sayesinde bu durumun kısmen önüne geçilmiş olunacak. Gruplar başlığı olarak toplanacak ve artık kullanıcılar kimlerin grup konuşmalarına dahil olabileceklerini seçebilecek. Bu noktada Kişilerim, Herkes veya Hiç kimse olarak üç farklı seçenek kullanıcılara sunulacak. Grup yöneticisinin yetkisi yok ise sizin gruba dahil olmanız için bir bildirim gelecek. 72 saat içerisinde ise kabul veya reddetmeniz gerekiyor.

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?

Bu durumun ne zaman geleceği bilinmezken, yakın zamanda güncelleme ile beraber kullanıcılara verileceği belli olurken, WhatsApp’ın durum tarafında da bazı yenilikler olacak. Durum paneli de güncellenecek ve artık paylaşımlar kronolojik olarak değil, etkileşim gösterilen kişiye göre sıralanmış olacak. Bu özellikte henüz test aşamasında olurken, Facebook tıpkı Instagram’da yaptığı gibi kronolojik sıralamadan vazgeçerek WhatsApp’ta da etkileşime göre bir sıralama yapmayı hedefliyor. Bakalım bu yeni özellikler kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak ve beğenilecek mi ilerleyen dönemlerde gelecek olan güncellemelerde göreceğiz.  


WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir?WhatsApp hesabı bilgileri nasıl indirilir?
Başkasının WhatsApp mesajlarını nasıl okursunuz?Başkasının WhatsApp mesajlarını nasıl okursunuz?

PAYLAŞ