Whatsapp'a milyonları sevindirecek özellik geldi! - Haberler - indir.com

Whatsapp'a milyonları sevindirecek özellik geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-16 10:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların yeni ve bilinmeyen kişileri hızlı bir şekildetanımasını sağlayan WhatsApp vCard, sadece Android işletim sistemlerde kullanılabildiğini belirtelim. Veri güvenliğine önem veren WhatsApp, yeni gelen güncelleme ile bunu gösteriyor. Bu güncelleme ile birlikte yeni gelen özellik tanımadığınız bir numara size mesaj attığı zaman aktif hale geliyor. Böyle olmasının nedeni, bilinmeyen kişilerden gelen rahatsız edici mesajları önlemek amacı ile yapıldı. Şayet mesaj atan kişi hakkında daha önceden vCard'ını aldıysanız, mesaj size geldiği zaman özellik ekranınızda aktif hale gelecektir.

İletişim kartı olarak geçen vCard, rehberinizde kayıtlı olmayan ya da tanımadığınız numaralar hakkında fikir sahibi olmanız için işinize yaracaktır. Bu özellik sayesinde şayet size mesaj atan kişiyi tanımıyorsanız hayır seçeneğine basarak tanımadığınız kişi ile iletişiminizi ve size ulaşmasını engellemiş oluyorsunuz. Şu an için beta sürümde olan bu özellik test aşamasında. İlerleyen günlerde illaki bu özellikte yeni yeni değişiklikler eklenecektir. Eğer sizde bu özellikten faydalamak istiyorsanız test aşamasında olan sürümü, Google Play Store'daki 2.18.111 Android beta güncellemesine güncellemeniz gerekiyor.

Yeni gelen özellikle beraber bazı hatalarda uygulamadan giderildi. Ayrıca uygulama üzerinde iyileştirmeler olduğunu da hatırlatalım. Daha önceden YESTERDAY ve TODAY kelimelerindeki var olan hata, Android 2.18.109 güncellemesi ile karşımıza çıkmıştı ve bu hatanın ASCII kodu olduğunu ifade edelim.





PAYLAŞ