WhatsApp'a Kolay Numara Kaydetmek İçin Yeni Özellik! - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Kolay Numara Kaydetmek İçin Yeni Özellik!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 11:24:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

WABetaInfo gün geçtikçe WhatsApp'ın beta sürümlerindeki kodları inceleyerek gelecek güncellemeler hakkında bilgi sızdırırken, Instagram'a gelen kullanıcı adı kaydetme özelliğinin muadili numara kaydetme özelliği'de sızdırıldı.

Instagram isim etiketleri özelliğini test ediyor

WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin GeldiWhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi

Instagram üzerinden kullanılan Ad Etiketleri özelliğinin benzerini şimdi WhatsApp'a rehberimize kaydetmemiz için geliyor. Yeni tanıştığınız kişileri, kişi listenize eklerken "Adı neydi acaba?", "Numarayı doğru mu hatırlıyorum?" gibi sorulara gerek kalmıyor. Yeni özellik her kullanıcıya ait özel QR kod tanımlıyor. Bu QR kodu okuttuğunuz anda WhatsApp tüm bilgileri otomatik doldurarak kaydetmeniz için yardımcı oluyor. Yani bundan sonra yapmanız gereken tek şey "kaydet" seçeneğine dokunmak oluyor. Söz konusu yalnızca bireysel değil, kurumsal alanlarda da kullanıcılar için işi hızlandırabileceğini söyleyelim.

Amaç risk'i azaltmak, güvenliği artırmak

WABetaInfo'nun sızdırdığı, henüz test aşamasında olan bu özelliğin uygulamadan bağımsız bir şekilde kullanılmayacağını da belirtiyor. Bu da riskli durumları minimum seviyeye indirmek için alınan tedbirlerden biri. Çalışma mantığı ise Instagram'da olduğu gibi işliyor. Size özel tasarlanan QR kodunuzu açıyor ve oradaki "Kodu tara" butonuna tıklamanız yeterli oluyor. Aynı sayfada kullanıcılara özel tasarlanmış olan QR koduna da yer verilmiş. Güncellemenin kullanıcılarla ne zaman tanışacağı ise şimdilik belli değil. Uygulamanın iOS betasında keşfedilen özellik için uzun süreler bekletmeyecek. Beta testine geçmiş olan özellikler genellikle kısa süre sonra kullanıcılara sunuluyor.


Whatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleştiWhatsapp kullananlara kötü haber. İstenilmeyen o özellik gerçekleşti
Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!
WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?WhatsApp'ta en çok kiminle konuşuyorsunuz?

PAYLAŞ