WhatsApp'a iOS'da güncelleme geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'a iOS'da güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-16 09:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

WhatsApp’ın iOS uygulaması 2.21.71 sürümüyle bugün güncellendi. Bir dizi yeni özellikle gelen güncellemeyle gruplara kaybolan mesajlar özelliği de geldi.

“Kaybolan mesajlar” özelliğini kullanabilmek için katıldığınız grupların bu özelliğe açık olması gerekiyor. Bu özellikle gruba gönderilen resimler yedi gün sonrasında kayboluyor. Ancak WhatsApp, fotoğrafların sadece uygulamadan silindiğini kaydeden cihazların galerisinden silinmediğinin altını çizdi. Daha önce Instagram için de tanıtılan bu özellik yeni güncellemeyle birlikte WhatsApp’a da geldi. Ancak biraz daha değiştirilen özellik kullanıcıların gönderilen mesajları favorilerine alarak mesajları ya da medyaları saklama imkanı sunuyor. Bu özellik hem kişisel sohbetlerde, hem de gruplarda kullanılabilecek.

WhatsApp'da büyük açık, hesabınız kapanabilirWhatsApp'da büyük açık, hesabınız kapanabilir

Facebook'la WhatsApp verilerini paylaşmayanlar uygulamayı kullanamayacaklar

Bildiğiniz üzere kaybolan mesajlar özelliği daha öncesinde karşı tarafa sadece anlık mesajlar atmayı sağlıyordu. Mesajlar açıldıktan sonra kayboluyordu. Güncelleme gelmeden önce arkadaşlarınıza ya da sohbet grubunuza attığınız medya gönderdiğinizde kare şeklinde oluyordu. WhatsApp gönderilen medyayı sohbete göre sınırlandırıyordu. Ama bugün yayımlanan güncelleme ile birlikte kaybolan mesajlar özelliği ile gönderilen medya kare şeklinde değil neredeyse tam boyutuyla görünüyor. Bu yenilik kullanıcılar sayesinde medyaya dokunmadan sohbet içerisinden rahatça görüntüleyebiliyor.


WhatsApp hesaplarının kalıcı olarak banlanmasına neden olan bir güvenlik açığı tespit edildiWhatsApp hesaplarının kalıcı olarak banlanmasına neden olan bir güvenlik açığı tespit edildi
WhatsApp gizlilik politika ihlali yüzünden Almanya'dan cezaWhatsApp gizlilik politika ihlali yüzünden Almanya'dan ceza

PAYLAŞ