WhatsApp'a İki Yeni Mod Özelliği Daha Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a İki Yeni Mod Özelliği Daha Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp için geliştirmeler ve yeni özellikler görmeye devam ediyoruz. Kullanıcı deneyimini her zaman üst seviyede tutmak isteyen şirket bu yöndeki geliştirmelerini sürdürüyor. Şimdi ise şirket söz konusu bu yeniliklerden birisi olan iki yeni özelliğini test ettiği ortaya çıktı. Mobil uygulaması için geçerli olacak olan bu özellikler daha çok WhatsApp’ta yoğun vakit geçiren ve kafa dinlemek isteyen kullanıcılar tarafından beğenileceğe benziyor. Geliştirilmekte ve test aşamasında olan söz konusu bu iki yeni özelliğin ilki Sessiz Mod olarak karşımıza çıkıyor.

WhatsApp İçin 2 Yeni Özellik Geliyor

Whatsapp'ın Kurucusundan Şok İtiraf: Kullanıcılarımın Bilgilerini SattımWhatsapp'ın Kurucusundan Şok İtiraf: Kullanıcılarımın Bilgilerini Sattım

WhatsApp Android kullanıcıları tarafından test edilmeye başlanan Sessiz Mod özelliği ile sessize alınan gruplardan mesaj geldiği zaman ekranın üst kısmında gözüken uygulama bildirim ve logosu da devre dışı bırakılmış olacak. Ayarlar bölümünde bu söz konusu Sessiz Mod için herhangi bir seçenek yer almıyor. Bu noktada normal olarak sessize alınan gruplarda bu özelliğin aktif olduğu belli oluyor. Gelen bir başka yeniliğin ismi ise Tatil Modu oluyor. Sessiz mod üzerinden çalışan bu Tatil Modu’nda ise arşive atılan sohbetlerden bir mesaj geldiğinde tekrar aktif edilmesinin önüne geçilmiş oluyor. Bu sayede arşive attığınız sohbetlerden mesaj aldığınız zaman rahatsız edilmeyeceksiniz.

WhatsApp’ın kullanıcı deneyimine yönelik sunmuş olduğu 2 yeni özellik bunlar olurken, Bağlı Hesaplar adlı bir başka özelliği de test ediliyor. Bu özellik ile ise WhatsApp ve Instagram hesaplarını birbirine bağlamak mümkün olacak. Bu bağlantı ile beraber hesaplar arasında nasıl bir işlevsellik ortaya çıkacağı henüz bilinmezken, Instagram hesaplarında yaşanan şifre problemlerinin WhatsApp üzerinden kurtarılabileceği düşünceleri akıllara geliyor.

Yakın zamanda tüm bu test edilen söz konusu uygulamaların hem Android hemde iOS kullanıcılarına sunulması bekleniyor.


Android ve iOS İçin WhatsApp Yedekleri Nasıl Silinir?Android ve iOS İçin WhatsApp Yedekleri Nasıl Silinir?
Whatsapp iOS kullanıcıları için üzücü haber!Whatsapp iOS kullanıcıları için üzücü haber!
WhatsApp Android İçin Resim İçinde Resim Özelliği GeldiWhatsApp Android İçin Resim İçinde Resim Özelliği Geldi

PAYLAŞ