Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor! - Haberler - indir.com

Whatsapp'a gruplarda özel konuşma geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 14:20:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Beta aşamasında çalışmalarına devam edilen Whatapp'ın yeni özelliği yakında tüm Android telefonlara gelecek. Yeni özelliğin adı "Özel olarak yanıtla" , artık kullanıcılar grup içerisinde bile sadece bir kişiyle özel konuşma yapılabilecek.

WhatsApp'ın uygulama reklamları eklemesi oldukça ses getiren bir yenilik olmuştu. Şimdide çalışmaları süren bir özelliği ile tekrardan ses getiriyor. WhatsApp grup sohbetleri için yeni bir özelliğini kullanıcılarına hazırlıyor. Gruptan biriyle sohbet ekranında özel olarak mesajlaşmak için grup dışına çıkıp özelden yazmak yerine özel yanıtla seçeneği çok yakında tüm kullanıcılara sunulacak.

Google çalışanının fark ettiği ölümcül WhatsApp hatası çözüldü!Google çalışanının fark ettiği ölümcül WhatsApp hatası çözüldü!

Görüntüleri sızıyor!

Çıkması için günler sayılan yeni özelliğin ekran görüntüsü sızdırıldı. Bu yeni özellik WhatsApp 2.18.335 sürümüyle karşımıza çıkacak. Artık grup içerisinde özel sohbet bölümü oluşturulabilecek. Özelliği denemek isteyen kullanıcılar beta programında yer alması gerekiyor, ama ne yazık ki WhatsApp beta kullanıcıları listesi şu anlık dolu.

Gruptan gelen mesaja özel yanıt verebileceksiniz. Örnek olarak gruptan bir kişi gruba bir paylaşım yaptı ve sizde o paylaşım yapan kişiye o alanda yanıt vermek istiyorsanız ve bunu sadece o kişinin görmesini istiyorsanız mesajın üstüne tıklayarak "Özel olarak yanıtl" seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

WhatsApp beta sürümlerinde bazen çökme gibi sorunlar görülebiliyor. Bundan dolayı sohbet yedeğini aldıktan sonra bu özelliği kullanabilirsiniz.


Whatsapp'taki ölümcül hata giderildi!Whatsapp'taki ölümcül hata giderildi!
WhatsApp'a İki Yeni Mod Özelliği Daha GeliyorWhatsApp'a İki Yeni Mod Özelliği Daha Geliyor
Silinen WhatsApp Mesajları Nasıl Kurtarılır?Silinen WhatsApp Mesajları Nasıl Kurtarılır?

PAYLAŞ