WhatsApp’a Android tarafında gelen sevindirici özellik - Haberler - indir.com

WhatsApp’a Android tarafında gelen sevindirici özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-09 10:19:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Kullanıcılarının uygulama deneyimini sürekli geliştirmeye çalışan şirket uygulamanın Android sürümüne yeni bir özellik daha ekledi. 

Geçtiğimiz aylarda Whatsapp’a gelen en önemli özelliklerden biri uygulamanın parmak izi sensörüyle kitlenebilmesiydi. Gizlilik ve güvenlik önlemlerini kullanıcıları için geliştiren şirket Whatsapp’ı parmak izi sensörüyle entegre hale getirmişti. Güvenlik önlemi olarak oldukça büyük bir adım olan bu özellik kullanıcılara telefon kilitliyken de uygulamadan gelen çağrıları yanıtlama imkanı sunuyordu. 

WhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecekWhatsApp son güncellemesinde stalkerları üzecek

Whatsapp’ın Google Asistan desteği gelişiyor 

Whatsapp, iPhone için yeni güncelleme aldı

Bunun yanı sıra hatırlarsanız geçtiğimiz dönemlerde Whatsapp Google Dijital Asistan ile bir entegrasyon geliştirmişti. Bu sayede “Hey Google” komutuyla açılan asistana Whatsap’a mesaj gönder komutu da verilebiliyordu. Bu özelliği kullanıcıları için iyice geliştiren şirket artık kullanıcıların Google Asistan üzerinden birbirlerini görüntülü olarak arayabilmesini de sağlayacak. Google Asistan’a verilen komutla başlatılabilecek olan görüntülü konuşma özelliği sayesinde kullanıcılar telefonlarını tutamadıkları zamanlarda bile birbirlerini görüntülü olarak arayabilecekler. 

Whatsapp ve Google’ın kullanıcılara sunduğu bu yeni özellik uygulamanın kullanıldığı tüm ülkelerde kullanılabilecek. Yeni güncellemesi gün itibariyle yayınlanan özelliğin önümüzdeki haftalarda Türkiye’deki kullanıcılara da sunulması bekleniyor. 


WhatsApp Web artık telefonsuz çalışacakWhatsApp Web artık telefonsuz çalışacak
Whatsapp tema mı değiştiriyor?Whatsapp tema mı değiştiriyor?

PAYLAŞ