Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu! - Haberler - indir.com

Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-05 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

WhatsApp uygulaması kullanıcı deneyimlerini geliştirmek adına yeni güncellemeler ile yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise Android Beta sürümünde ortaya çıkan yenilikler ile WhatsApp kullanıcıların iki yeni özellik sunulacak. Bu noktada ses kaydı kilitleme ile çıkartma paketi boyutuna bakma özellikleri Beta kullanıcılarına sunulmuş durumda. Google Play Beta Programı kapsamında beta kullanıcılarına yeni güncelleme verildi ve 2.18.70 ile 2.18.71 sürüm numaralı güncellemeler ile uygulamaya bu yeni iki yeni özellik geliyor.

Söz konusu ilk yenilikte bir kişiye ses kaydı gönderirken normal şartlarda parmağınızı basılı tutmanız gerekiyordu. Ancak pratik olmayan bu durum sonrasında yeni güncelleme ile artık ses kaydı kilitleme özelliği geliyor. Ses kayıt tuşuna kısa bir süre basılı tuttuktan sonra mikrofon simgesini üst alanda beliren kilit ikonuna doğru kaydırdığınızda ses kaydı sabitlenecek ve kaydı almaya devam edecektir. Bu sayede parmağınızı oraya sabitlemeden ses kaydına devam edebileceksiniz. Bu sayede hem ses kaydını göndermeden dinlemek hemde daha pratik bir işlev gerçekleşmiş olacak.

Diğer bir yenilikte ise WhatsApp'ta yer alan çıkartma paketlerinin artık boyutlarını görebileceksiniz. Bu sayede indirmek istediğiniz çıkartmaların boyutlarını öğrenerek internet kullanımınıza dikkat edebileceksiniz. Bu yeni özelliklerin yakın zamandaki final güncellemesi ile tüm WhatsApp kullanıcılarına verilmesi hedefleniyor.





PAYLAŞ