WhatsApp yeni özelliği ile dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

WhatsApp yeni özelliği ile dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-06 22:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma servisi WhatsApp için yeni özellikler sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise bir süredir beklenen yeni bir özellik kullanıma sunuldu. WhatsApp’ın sahip olduğu grup altyapısı bulunuyor. Bu grup sisteminde kullanıcılar size sormadan direkt bir şekilde sizi bir gruba dahil edebiliyorlardı. Ancak getirilen bu yeni özellik bu durumu ortadan tamamen kaldırıyor. Şirket bu noktada Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar bölümüne üç farklı yeni seçenek daha ekleniyor. Buna göre bu yeni seçenekler ile artık sizi bir kişi direkt bir şekilde gruba dahil edemeyecek. İkinci seçenekte yer alan sadece hesaba ekli kişilerin sizi gruplara ekleme izni yer alıyordu. İlk seçenekte ise herkes sizi normal bir şekilde gruplara dahil edebiliyordu. Artık bu seçeneklere özelleştirme imkanı ortaya çıkmış oldu.

WhatsApp İçin Yeni Önemli Özellik Sunuldu

WhatsApp telefondan bağımsız olmaya hazırlanıyorWhatsApp telefondan bağımsız olmaya hazırlanıyor

Yakın zamanda herkes için kullanımda olacak olan bu yenilik ile artık belirlediğiniz kişilerin sizi herhangi bir gruba dahil etme yetkisi olacak. Bunun için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar yoluna gelen yeni seçeneği aktif etmeniz gerekiyor. WhatsApp grup katılımlarınızı bu sayede sadece belirlediğiniz kişiler tarafından yapılabilmesini sağlamış oluyorsunuz. WhatsApp’ın Android tarafına kısa süre önce ayrıca parmak izi tarayıcısı sistemi de gelmişti. iOS’ta daha öncesinde yer alan bu özellik ile telefon kilidiniz olsa bile WhatsApp’a ayrı bir şekilde şifre katmanız mümkün oluyor.

Bakalım şirketin bu yeni özelliği ne zaman tüm kullanıcılarda aktif olacak göreceğiz.  


WhatsApp Android uygulamasına da parmak izi kilidi geldiWhatsApp Android uygulamasına da parmak izi kilidi geldi
iPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekleriPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler

PAYLAŞ