WhatsApp Yanlış Kişiye Fotoğraf Göndermeyi Önleyecek - Haberler - indir.com

WhatsApp Yanlış Kişiye Fotoğraf Göndermeyi Önleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 17:01:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Online mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, Android cihazlar için herhangi bir görseli paylaşırken, alıcı isimlerini görebilmek mümkün olacak. Bu sayede ise mesajın doğru kişiye gittiğinden emin olmak adına size ikinci bir kontrol edebileceğiniz seçenek sunacak.

Android işletim sistemi beta kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınlayan WhatsApp, yayınlayacağı yeni güncelleme ile v2.19.173 sürümüne yükseltilen uygulamaya önemli bir özellik ekleyerek kullanıcıların beğenisine sunacak. Zaten kullanıcı memnuniyetini çok fazla önemseyen uygulamalardan bir tanesi olan WhatsApp, kullanıcılarını elinde tutmak adına sürekli yeniliğe gidiyor. WhatsApp’a son eklenen özelliklerden bir tanesi de kullanıcıların, görsellerin doğru kişilerle paylaşıldığından emin olmayı planlıyor. WhatsApp kullanıcıları bundan böyle herhangi bir görseli paylaşırken, alıcı isimlerini görebilmek mümkün olacak. Bu sayede ise mesajın doğru kişiye gittiğinden emin olmak adına size ikinci bir kontrol edebileceğiniz seçenek sunacak. Bu sayede yanlış görseli paylaşmanın önüne geçebileceğiniz gibi yanlış kişiye de göndermemiş olacaksınız.

WhatsApp Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?WhatsApp Hesabını Tamamen Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

iOS işletim sistemine bu özellik ne zaman gelecek?

Bahsi geçen bu özellik şu anda sadece beta kullanıcılarının hepsine açık. En kısa zamanda ise online mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın bu özelliği tüm kullanıcılarına açması bekleniyor. Öte yandan iOS işletim sistemi kullanan WhatsApp kullanıcılarının bu özelliğin kendilerine ne zaman sunulacağını merak ediyor. Üzülerek ifade edebiliriz ki şirket tarafından şu an için iOS işletim sistemi için bir açıklama gelmedi.

WhatsApp daha önceden de çok fazla özelliği teste sundu

Son dönemlerde ciddi bir yenilenme süreci içerisine giren online mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ciddi anlamda büyük bir kitleye hitap ediyor. Aktif kullanıcı sayısı ile gündemde konuşulan sosyal medya mecrası Facebook’un sahip olduğu uygulama, yakın zamanda sık sık farklı özellikler test ediyordu. Ancak test edilen bu özelliklerin bazıları kullanıcılara ulaşmadı. Beta kullanıcıları için sunulan bu özelliğin ise normal bir şekilde uygulamaya gelip gelmeyeceğini ise henüz bilmiyoruz. Yani demem o ki bu özellik test aşamasında kalan özellikler arasında da kalabilir.

 

 

 

 


WhatsApp'ta Açık Bulan Genç 5 Bin Dolar Ödül AldıWhatsApp'ta Açık Bulan Genç 5 Bin Dolar Ödül Aldı
WhatsApp'ı Kötü Amaçla Kullananlara Kötü HaberWhatsApp'ı Kötü Amaçla Kullananlara Kötü Haber

PAYLAŞ