WhatsApp, Windows Phone Mağazası'ndan Kaldırıldı - Haberler - indir.com

WhatsApp, Windows Phone Mağazası'ndan Kaldırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dün itibariyle beklenmedik bir şekilde Windows Phone uygulama mağazasından kaldırıldı. Konuyla ilgili WhatsApp tarafından yapılan açıklamada, uygulamanın teknik bir nedenden dolayı kaldırıldığı belirtiliyor.

Geçici bir süre Windows Phone uygulama mazağası'ndan kaldırıldığı bildirilen WhatsApp, mağaza üzerinde arama sonuçlarında listelense de kullanıcılar uygulamayı indirmek istediklerinde 'bu uygulama artık yayınlanmıyor' mesajıyla karşılaşıyorlar. İlk anda uygulamanın marketten tamamen kaldırılmış olabileceğini düşünen kullanıcılar, WhatsApp tarafından bugün yapılan açıklamayla rahat bir nefes aldılar.

WhatsApp Windows Phone

Yapılan açıklamada; uygulamanın kaldırılmasının teknik bir sorundan kaynaklandığını belirten WhatsApp yetkilileri, bu durumdan dolayı kullanıcılardan özür dilediklerini de belirttiler. Ayrıca sorunun çözümü için Microsoft ile hızlı bir çalışmanın yürütüldüğü ve sorunun çözümünden sonra yeniden kullanıcıların WhatsApp'ı cihazlarına indirebilecekleri de ifade ediliyor.

Güncelleme:

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Windows Phone uygulama mağazası'nda yeniden indirmeye sunuldu. Sizde uygulamayı sorunsuz bir şekilde indirip indiremediğiniz aşağıya yazacağınız yorumlarla bizimle paylaşabilirsiniz.

Çapraz platform desteğine sahip olan popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.

Manşet Görseli: WPCentral





PAYLAŞ