WhatsApp Web'e İşlevsel Yeni Özellikler Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp Web'e İşlevsel Yeni Özellikler Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-12 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp'ın Android sürümüne yeni özelliklerin geleceğini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Başlıca olarak grup yönetici ayarları üzerinde yeni yetki özelliklerin geleceği bu güncelleme sonrasında servisin web sürümü içinde yeni özellikleri test ettiği ortaya çıktı. Mobilde olduğu gibi WhatsApp Web olarakda internet tarayıcısı üzerinden yoğun bir kullanım kitlesine sahip olan WhatsApp için oldukça işlevsel ve beğenilecek özelliklerin geleceği ortaya çıktı. Başlıca gelecek olan özellikler arasında gruplar içinde özel cevap yazabilme desteği olacak.

Bu sayede grup içerisindeki sohbet esnasında kişilere sohbet içinden özel bir cevap verilebilme imkanı olacak. Bu sayede kalabalık ortama sahip gruplarda cevap attığınız mesaj direkt olarak o kişiye gitmiş olacak. WhatsApp Web'e gelen bir düğer özellik ile beraber artık pencere içerisinde açtığınız bir medya veya video sayfanın istediğiniz konumuna yerleştirilebilecek ve bu sayede daha deneyimsel bir WhatsApp platformu olmuş olacak. Sohbet içerisinde ayrı bir pencerede oynatılacak olan içerik için oldukça sade bir simge panelin sol bölümüne yerleştirilmiş durumda.

Bu yeniliklerin ve özelliklerin 0.2.7315 kodlu sürüm güncellemesi ile beraber kullanıcılara verilmesi bekleniyor. Bu yeni güncellemenin ne zaman sunulacağı henüz bilinmezken WhatsApp Web sürümünü yoğun bir şekilde kullanan kullanıcıların oldukça işine yarar özellikler olması bekleniyor.





PAYLAŞ