WhatsApp Web Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

WhatsApp Web Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil platformların en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Messenger'ın ilk web uygulaması bugün yayınlandı. WhatsApp web uygulaması sayesinde artık Google Chrome internet tarayıcısı aracılığıyla masaüstünden de mesajlaşabileceğiz.

WhatsApp'ı web tarayıcı üzerinden kullanmamıza imkan tanıyan WhatsApp Web, Android, BlackBerry ve Windows kullanıcılarının mesajlaşmalarını web ve mobil arasında kesinti olmadan sürdürmelerine imkan tanıyor.

Telefonunuzdaki sohbetleri ve mesajları web tarayıcısına yansıtan WhatsApp Web versiyonu nasıl kullanılır?

WhatsApp Web'i kullanmak için öncelikle telefonunuzda yüklü olan WhatsApp uygulamasının güncel olduğundan emin olmalısınız. Sonrasında telefonunuzdaki uygulamayı açmalı ve açılır menüden WhatsApp Web'i seçmelisiniz.

WhatsApp Web

Bu işlemin ardından bilgisayarınızda kullandığınız Google Chrome tarayıcısı üzerinden https://web.whatsapp.com/ adresine giriş yapmalı ve ekranda karşınıza çıkan QR kodu telefonunuza taratmalısınız. Oldukça kısa süren tarama işleminden sonra WhatsApp web uygulamasına otomatik olarak giriş yapmış olacaksınız.

WhatsApp Web

WhatsApp Web uygulaması sayesinde mobil cihazınızı açmaya gerek kalmadan arkadaşlarınızla masaüstünden kolaylıkla mesajlaşabilir, sesli mesajlar gönderebilir ya da onlardan gelen mesajları okuyabilirsiniz. Bildirim özelliğine de sahip olan WhatsApp masaüstü sürümü, gelen mesajlardan anında haberdar olmanızı da sağlıyor.

Editörün Notu:

1- WhatsApp Web'in çalışması için telefonunuzun internete bağlı kalması gerekiyor.

2- WhatsApp Web'i telefonunuz ile eşleştirmek için güncel WhatsApp mobil uygulamasının yüklü olması gerekiyor.

3- WhatsApp Web uygulaması Apple platformunun kısıtlamaları nedeniyle şimdilik iOS kullanıcılarına sunulmuyor.

Google Chrome tarayıcı aracılığıyla masaüstü bilgisayarınızdan kullanabileceğiniz WhatsApp Web Messenger'ı aşağıdaki bağlantı bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ